yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Nsn 2023 #491 Zor diye sakın dönme bildiğin yoldan. Mücadelesini vermediğin hiçbir şeyin nimetini göremezsin..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 13 Nsn 2023 #492 Bense hep istemediğim hayatı yaşaya yaşaya , istediğim hayatın nasıl bir şey olduğunu unuttum gitti..
Bense hep istemediğim hayatı yaşaya yaşaya , istediğim hayatın nasıl bir şey olduğunu unuttum gitti..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Nsn 2023 #493 Araf dediki: Ek dosyayı görüntüle 86214 Bense hep istemediğim hayatı yaşaya yaşaya , istediğim hayatın nasıl bir şey olduğunu unuttum gitti.. Genişletmek için tıklayın... Resimde kendimi gördüm
Araf dediki: Ek dosyayı görüntüle 86214 Bense hep istemediğim hayatı yaşaya yaşaya , istediğim hayatın nasıl bir şey olduğunu unuttum gitti.. Genişletmek için tıklayın... Resimde kendimi gördüm
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 13 Nsn 2023 #494 yesim434 dediki: Resimde kendimi gördüm Genişletmek için tıklayın... Herkesin başına gelecek belkide bu yaşı bile görmeyeceğiz
yesim434 dediki: Resimde kendimi gördüm Genişletmek için tıklayın... Herkesin başına gelecek belkide bu yaşı bile görmeyeceğiz
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 16 Hzr 2023 #495 Dünyayı seyrederken öğrendiğim birşey varsa, o da insanların göründüğü gibi olmadığı
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Ags 2023 #496 Zaman nasıl da yıkıyor her şeyi, Bir bakıyorsun, Gitmem. dediğin yerdesin, Bir bakıyorsun, Söylemem . dediğin sözdesin.
Zaman nasıl da yıkıyor her şeyi, Bir bakıyorsun, Gitmem. dediğin yerdesin, Bir bakıyorsun, Söylemem . dediğin sözdesin.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Ags 2023 #497 Bazen kendime soruyorum. bunları hak edecek ne yaptım. Sonra iç sesim haykırıyor. Güvendin salak sorgusuz sualsiz herkese güvendin.
Bazen kendime soruyorum. bunları hak edecek ne yaptım. Sonra iç sesim haykırıyor. Güvendin salak sorgusuz sualsiz herkese güvendin.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 14 Ags 2023 #500 Sonra dönüp dedim ki denize ; Dalgaların , coşkunluğun mutluluktan değil , bilirim.! Mavilerin her ne kadar umuttan dem vursa da sen de tuz basmışsın belli , benim gibi yarana...
Sonra dönüp dedim ki denize ; Dalgaların , coşkunluğun mutluluktan değil , bilirim.! Mavilerin her ne kadar umuttan dem vursa da sen de tuz basmışsın belli , benim gibi yarana...