k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 30 Mys 2009 #391 Bir günde iyi birşey bırak Bende borçlarımı bırakıyorum öde öde dur
jeriko Özel Üye Özel üye 30 Mys 2009 #392 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Geriye kalan 2000 küsur mesaj hakkımı Genişletmek için tıklayın... Ne yani daha dün mü diyordun Benimde artık 5000 sms hakkım var diye.Bir günde 3000 mesajı kullandın mı Bende ÇR arşivimi bırakırdım.Çok kıymetlidir.
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Geriye kalan 2000 küsur mesaj hakkımı Genişletmek için tıklayın... Ne yani daha dün mü diyordun Benimde artık 5000 sms hakkım var diye.Bir günde 3000 mesajı kullandın mı Bende ÇR arşivimi bırakırdım.Çok kıymetlidir.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Mys 2009 #393 bende iyi bişey yokki hmm ne bıraksam yarın girecegim sınavı bırakıyorum..benim yerime giri ver..
jeriko Özel Üye Özel üye 30 Mys 2009 #394 Zaten hasta hasta Seni göndermezdim.Yerini söyle giriveriyim çakma garantili. Sana da Türkü cdlerimi bırakıyım.
Zaten hasta hasta Seni göndermezdim.Yerini söyle giriveriyim çakma garantili. Sana da Türkü cdlerimi bırakıyım.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 30 Mys 2009 #395 jeriko dediki: Ne yani daha dün mü diyordun Benimde artık 5000 sms hakkım var diye.Bir günde 3000 mesajı kullandın mı Bende ÇR arşivimi bırakırdım.Çok kıymetlidir. Genişletmek için tıklayın... O bana gelen mesajdı Bende pc yi bırakiyim hadi İyiliğim tutu
jeriko dediki: Ne yani daha dün mü diyordun Benimde artık 5000 sms hakkım var diye.Bir günde 3000 mesajı kullandın mı Bende ÇR arşivimi bırakırdım.Çok kıymetlidir. Genişletmek için tıklayın... O bana gelen mesajdı Bende pc yi bırakiyim hadi İyiliğim tutu
jeriko Özel Üye Özel üye 30 Mys 2009 #396 Hmm doğruymuş orda görmüşüm. Saatimi bırakırım.Altın kaplama15 yıllık.
jeriko Özel Üye Özel üye 30 Mys 2009 #399 Kızıl_mavi dediki: okuduğum bitirdiğim kitaplarımı bırakıyım Genişletmek için tıklayın... Bundan daha iyi birşey bırakamazdın. Bugün bende baya birşey bıraktım ama senide eli boş göndermeyim. Topten marka gözlüğümü bırakayım.
Kızıl_mavi dediki: okuduğum bitirdiğim kitaplarımı bırakıyım Genişletmek için tıklayın... Bundan daha iyi birşey bırakamazdın. Bugün bende baya birşey bıraktım ama senide eli boş göndermeyim. Topten marka gözlüğümü bırakayım.