Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Ock 2012 #491 RUZG4R dediki: felsefenin yılbaşında bana hediye ettiği telefonu .. Genişletmek için tıklayın... Ne ayıppp, hediye başkasına hediye edilirmi Evdeki fazlalık ayakkabıları verirdim lazım olur belki
RUZG4R dediki: felsefenin yılbaşında bana hediye ettiği telefonu .. Genişletmek için tıklayın... Ne ayıppp, hediye başkasına hediye edilirmi Evdeki fazlalık ayakkabıları verirdim lazım olur belki
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Ock 2012 #492 ZeyNoO dediki: Ne ayıppp, hediye başkasına hediye edilirmi Evdeki fazlalık ayakkabıları verirdim lazım olur belki Genişletmek için tıklayın... Yav ne alaka hiç kullanılmamış bayan telefonu elimde sana bırakabileceğim işine yarar başka bir şey yoktu .hem hediye etmiyorum gebermişim miras bırakıyorum ...bak hemde pembe..
ZeyNoO dediki: Ne ayıppp, hediye başkasına hediye edilirmi Evdeki fazlalık ayakkabıları verirdim lazım olur belki Genişletmek için tıklayın... Yav ne alaka hiç kullanılmamış bayan telefonu elimde sana bırakabileceğim işine yarar başka bir şey yoktu .hem hediye etmiyorum gebermişim miras bırakıyorum ...bak hemde pembe..
Suskun V.I.P V.I.P 3 Ock 2012 #494 Durmadan kalavyenin üzerinde dolaşmaya ,oku yakalamaya çalışan muhabbet kuşumu.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Ock 2012 #497 bana ait değil ama çok şık bi gelinlik alır onu bırakırdım.Ç
BeReNN Alyam? Özel üye 3 Ock 2012 #498 -araz- dediki: bana ait değil ama çok şık bi gelinlik alır onu bırakırdım.Ç Genişletmek için tıklayın... Hım çok güzel Ona Kredi borcumu bıraksam:
-araz- dediki: bana ait değil ama çok şık bi gelinlik alır onu bırakırdım.Ç Genişletmek için tıklayın... Hım çok güzel Ona Kredi borcumu bıraksam:
Gizemli Cadi Forum Gururu 3 Ock 2012 #500 Gözlük bırakırım ayın konuğundaki sorularımı es geçmesin diye;