Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Ock 2013 #641 yaren* dediki: oyy allah korusun ablam ( Genişletmek için tıklayın... Asma suratını Kuzucugum şaka şaka; sana feda olsun yemeniler;
yaren* dediki: oyy allah korusun ablam ( Genişletmek için tıklayın... Asma suratını Kuzucugum şaka şaka; sana feda olsun yemeniler;
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Ock 2013 #642 Ihhı abla sanada turkcell faturamı bırakıyorum (Şimdi gönül rahatlığıyla ölebilirim )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ock 2013 #644 felsefe_mi dediki: Arkamdan kötü söz söylemesinler ama nasıl tanışmıyor ben eşittir sen demektir Üste kim denk gelirse ona da bu ayki elektrik faturamı bıraksam Genişletmek için tıklayın... tabi cnnnmm kesin öyle Çağlayağmur dediki: Asma suratını Kuzucugum şaka şaka; sana feda olsun yemeniler; Genişletmek için tıklayın... kardeşin ölsün sana ölsüüün ) felsefe_mi dediki: Ihhı abla sanada turkcell faturamı bırakıyorum (Şimdi gönül rahatlığıyla ölebilirim ) Genişletmek için tıklayın... bu ayki faturalardan yırttın şubatta ne etcen bakalım
felsefe_mi dediki: Arkamdan kötü söz söylemesinler ama nasıl tanışmıyor ben eşittir sen demektir Üste kim denk gelirse ona da bu ayki elektrik faturamı bıraksam Genişletmek için tıklayın... tabi cnnnmm kesin öyle Çağlayağmur dediki: Asma suratını Kuzucugum şaka şaka; sana feda olsun yemeniler; Genişletmek için tıklayın... kardeşin ölsün sana ölsüüün ) felsefe_mi dediki: Ihhı abla sanada turkcell faturamı bırakıyorum (Şimdi gönül rahatlığıyla ölebilirim ) Genişletmek için tıklayın... bu ayki faturalardan yırttın şubatta ne etcen bakalım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Ock 2013 #645 felsefe_mi dediki: Ihhı abla sanada turkcell faturamı bırakıyorum (Şimdi gönül rahatlığıyla ölebilirim ) Genişletmek için tıklayın... tutara bakalım önce canım Alttakine şuan karşımda olan 15 yıllık mazisi olan bebişi bırakırdım
felsefe_mi dediki: Ihhı abla sanada turkcell faturamı bırakıyorum (Şimdi gönül rahatlığıyla ölebilirim ) Genişletmek için tıklayın... tutara bakalım önce canım Alttakine şuan karşımda olan 15 yıllık mazisi olan bebişi bırakırdım
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Ock 2013 #646 yaren* dediki: tabi cnnnmm kesin öyle kardeşin ölsün sana ölsüüün ) bu ayki faturalardan yırttın şubatta ne etcen bakalım Genişletmek için tıklayın... Ölüyom ya işte
yaren* dediki: tabi cnnnmm kesin öyle kardeşin ölsün sana ölsüüün ) bu ayki faturalardan yırttın şubatta ne etcen bakalım Genişletmek için tıklayın... Ölüyom ya işte
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ock 2013 #647 felsefe_mi dediki: Ölüyom ya işte Genişletmek için tıklayın... hiç sanmıyorum