Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 11 Mys 2022 #791 Aşĸ-ı DeruN dediki: Ne yapayım patatesi. Bir kase dondurma Genişletmek için tıklayın... Bakkalım var benim dondurma dolabı agzına kadar dolu ben napayım dondurmayı kulaklık en cıksındann hemde
Aşĸ-ı DeruN dediki: Ne yapayım patatesi. Bir kase dondurma Genişletmek için tıklayın... Bakkalım var benim dondurma dolabı agzına kadar dolu ben napayım dondurmayı kulaklık en cıksındann hemde
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Mys 2022 #792 ya dayanamadim gitarmi vereyim bari
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 12 Mys 2022 #793 yilmaz27 dediki: ya dayanamadim gitarmi vereyim bari Genişletmek için tıklayın... Asla hayır demem hemen kabul ederim
yilmaz27 dediki: ya dayanamadim gitarmi vereyim bari Genişletmek için tıklayın... Asla hayır demem hemen kabul ederim
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 12 Mys 2022 #795 CeSuRbEy dediki: E sınıfı ehliyet ağır vasıta kullansın..)) Genişletmek için tıklayın... Daha benim normal vasıta ehliyetim bitmedi direksiyon dersim kaldı onu da geçeyim de bi sonra kullanırız agır vasıta Tır bırakıyorum ben ölünce devam etsin
CeSuRbEy dediki: E sınıfı ehliyet ağır vasıta kullansın..)) Genişletmek için tıklayın... Daha benim normal vasıta ehliyetim bitmedi direksiyon dersim kaldı onu da geçeyim de bi sonra kullanırız agır vasıta Tır bırakıyorum ben ölünce devam etsin
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 12 Mys 2022 #797 Kıtlık mı çıktı nie ekmek pişiriyorum ya 1 ekmek alıyorum 2-3 gün gidiyo bize Heee yok yok fakir de deilim ben alabilirim ekmek yani ımmm düşünüyorum düşünüyorum ben ne bıraksam acaba 1 kamp masası 3 kamp sandalyesi yazın bizim elimiz ayağımız Hadi benden bidene de karavan sana
Kıtlık mı çıktı nie ekmek pişiriyorum ya 1 ekmek alıyorum 2-3 gün gidiyo bize Heee yok yok fakir de deilim ben alabilirim ekmek yani ımmm düşünüyorum düşünüyorum ben ne bıraksam acaba 1 kamp masası 3 kamp sandalyesi yazın bizim elimiz ayağımız Hadi benden bidene de karavan sana
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Mys 2022 #798 Arabamı bırakırım derin ama çocuklar müsade etmez Saatimi bırakayım zaman önemli
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Mys 2022 #799 sen zengin görünüyon bankadaki borclarimi birakayimda kul hakki yemiyelim demi