psychokıller Üye 18 Ekm 2018 #41 bivatandaş dediki: ölü cenazesi başlığı görünce sağ cenazesidemi oluyo acaba diye muzipçe bi soru sormadan edemedim Genişletmek için tıklayın... farklı bakış açısı
bivatandaş dediki: ölü cenazesi başlığı görünce sağ cenazesidemi oluyo acaba diye muzipçe bi soru sormadan edemedim Genişletmek için tıklayın... farklı bakış açısı
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 18 Ekm 2018 #42 psychokıller dediki: farklı bakış açısı Genişletmek için tıklayın... kızmayın bana muzipdaşım @nazenin görse oda aynı soruyu sorardı
psychokıller dediki: farklı bakış açısı Genişletmek için tıklayın... kızmayın bana muzipdaşım @nazenin görse oda aynı soruyu sorardı
psychokıller Üye 18 Ekm 2018 #43 bivatandaş dediki: kızmayın bana muzipdaşım @nazenin görse oda aynı soruyu sorardı Genişletmek için tıklayın... kızmadım
bivatandaş dediki: kızmayın bana muzipdaşım @nazenin görse oda aynı soruyu sorardı Genişletmek için tıklayın... kızmadım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ekm 2018 #44 bivatandaş dediki: kızmayın bana muzipdaşım @nazenin görse oda aynı soruyu sorardı Genişletmek için tıklayın... Ahaha muzipdaşım sevdim bu tabiri sormadım
bivatandaş dediki: kızmayın bana muzipdaşım @nazenin görse oda aynı soruyu sorardı Genişletmek için tıklayın... Ahaha muzipdaşım sevdim bu tabiri sormadım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ekm 2018 #45 bivatandaş dediki: ölü cenazesi başlığı görünce sağ cenazesidemi oluyo acaba diye muzipçe bi soru sormadan edemedim Genişletmek için tıklayın... Olayı ilginç kılan da buradaki nükte zaten, başlığı oldukça yaratıcı buldum ben.
bivatandaş dediki: ölü cenazesi başlığı görünce sağ cenazesidemi oluyo acaba diye muzipçe bi soru sormadan edemedim Genişletmek için tıklayın... Olayı ilginç kılan da buradaki nükte zaten, başlığı oldukça yaratıcı buldum ben.