GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Hzr 2021 #11 yesim434 dediki: Hahaa türkiyede dua ederler seviliyorsan ama sevilmiyorsan. Sögerler. Yurt dışında mum koyarlar arada gelincik atarlarr üzerine. Eh şimdi tercih meselesi Genişletmek için tıklayın... Yurtdisinda kufur eden yok mu?
yesim434 dediki: Hahaa türkiyede dua ederler seviliyorsan ama sevilmiyorsan. Sögerler. Yurt dışında mum koyarlar arada gelincik atarlarr üzerine. Eh şimdi tercih meselesi Genişletmek için tıklayın... Yurtdisinda kufur eden yok mu?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Hzr 2021 #12 Lelis dediki: Ben şunun şurasında 3-5 sene yaşarım Genişletmek için tıklayın... Yok yok yaşın çok. Genç şanslısın
Lelis dediki: Ben şunun şurasında 3-5 sene yaşarım Genişletmek için tıklayın... Yok yok yaşın çok. Genç şanslısın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Hzr 2021 #13 Lelis dediki: Ben şunun şurasında 3-5 sene yaşarım Genişletmek için tıklayın... Yok yok yaşın çok. Genç GüLüCüKツ dediki: Yurtdisinda kufur eden yok mu? Genişletmek için tıklayın... Türkiye kadar değil burda fazla kin gütmüyor birde. Kimse kimseyi çok tanimiyorki ve türkler genelikle türkiyeye getiyor cenazeyi Son düzenleme: 12 Hzr 2021
Lelis dediki: Ben şunun şurasında 3-5 sene yaşarım Genişletmek için tıklayın... Yok yok yaşın çok. Genç GüLüCüKツ dediki: Yurtdisinda kufur eden yok mu? Genişletmek için tıklayın... Türkiye kadar değil burda fazla kin gütmüyor birde. Kimse kimseyi çok tanimiyorki ve türkler genelikle türkiyeye getiyor cenazeyi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Hzr 2021 #14 yesim434 dediki: Yok yok yaşın çok. Genç Türkiye kadar değil burda fazla kin gütmüyor birde. Kimse kimseyi çok tanimiyorki ve türkler genelikle mm emirlerine getiyor cenazeyi Genişletmek için tıklayın... Yurtdisinda bazi yerlerde yakiyolar zaten, kule kufredecek halleri yok ya
yesim434 dediki: Yok yok yaşın çok. Genç Türkiye kadar değil burda fazla kin gütmüyor birde. Kimse kimseyi çok tanimiyorki ve türkler genelikle mm emirlerine getiyor cenazeyi Genişletmek için tıklayın... Yurtdisinda bazi yerlerde yakiyolar zaten, kule kufredecek halleri yok ya
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Hzr 2021 #16 GüLüCüKツ dediki: Yurtdisinda kufur eden yok mu? Genişletmek için tıklayın... yok burda her mezara saygi duyarlar özenerek yaparlar her seyi
GüLüCüKツ dediki: Yurtdisinda kufur eden yok mu? Genişletmek için tıklayın... yok burda her mezara saygi duyarlar özenerek yaparlar her seyi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Hzr 2021 #17 yilmaz27 dediki: yok burda her mezara saygi duyarlar özenerek yaparlar her seyi Genişletmek için tıklayın... Valla Turkiye 'de de mezarliga gidip kufur eden gormedim ama edenlere siz denk gelmisseniz bilemiyecegim
yilmaz27 dediki: yok burda her mezara saygi duyarlar özenerek yaparlar her seyi Genişletmek için tıklayın... Valla Turkiye 'de de mezarliga gidip kufur eden gormedim ama edenlere siz denk gelmisseniz bilemiyecegim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Hzr 2021 #18 aslinda beles bi mezar olsada gerisi fark etmiyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Hzr 2021 #19 GüLüCüKツ dediki: Valla Turkiye 'de de mezarliga gidip kufur eden gormedim ama edenlere siz denk gelmisseniz bilemiyecegim Genişletmek için tıklayın... yok yok tabiki yoktur olurmu öyle sey her mezarliktan gecerken fatiha okurum ruhlari icin fark etmez hangi mezarlik
GüLüCüKツ dediki: Valla Turkiye 'de de mezarliga gidip kufur eden gormedim ama edenlere siz denk gelmisseniz bilemiyecegim Genişletmek için tıklayın... yok yok tabiki yoktur olurmu öyle sey her mezarliktan gecerken fatiha okurum ruhlari icin fark etmez hangi mezarlik
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Hzr 2021 #20 Ben öldükten sonra yerin mekanın bir önemi yok isterse çöpe atsınlar.