YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Tem 2014 #71 İşte bu cin biber olayına bayılıyorum saksıdaki. Çiçekleri sevmem ama bu benim için çok özeldir.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Tem 2014 #72 YoRuMSuZ dediki: İşte bu cin biber olayına bayılıyorum saksıdaki. Çiçekleri sevmem ama bu benim için çok özeldir. Genişletmek için tıklayın... Annem toprakla uğraşmayı çok sever Balkonda böyle ufak tefek şeyler yapar hep Balkondada en güzel biber yapılıyor zaten
YoRuMSuZ dediki: İşte bu cin biber olayına bayılıyorum saksıdaki. Çiçekleri sevmem ama bu benim için çok özeldir. Genişletmek için tıklayın... Annem toprakla uğraşmayı çok sever Balkonda böyle ufak tefek şeyler yapar hep Balkondada en güzel biber yapılıyor zaten
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Ags 2014 #73 An itibariyle balkondan çektiğim resimler... Çok fena fırtına çıktı. Gökyüzü dolmuş
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ags 2014 #75 3 Ağustos 2014 Balkondan Manzaralar.... Yakın çekim yaptığım 2 sokak ötedeki cami..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ags 2014 #76 Tepemizde dolaşan helikopterler... Balkondan Çekim - 3 Ağustos 2014 Bu helikopter çok yakınımızdan geçti
Tepemizde dolaşan helikopterler... Balkondan Çekim - 3 Ağustos 2014 Bu helikopter çok yakınımızdan geçti
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ags 2014 #78 Bugün ki Fırtınadan... Fırtına öncesi gökyüzünün inanılmaz dolmuş hali... Sonrasında bir fırtına çıktı İstanbul yine sellere karıştı...
Bugün ki Fırtınadan... Fırtına öncesi gökyüzünün inanılmaz dolmuş hali... Sonrasında bir fırtına çıktı İstanbul yine sellere karıştı...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ags 2014 #79 Fırtına dindikten sonra, gökyüzünün normale dönüş çabalarından kareler... Bulutların yavaş yavaş dağılışı...
Fırtına dindikten sonra, gökyüzünün normale dönüş çabalarından kareler... Bulutların yavaş yavaş dağılışı...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ags 2014 #80 Bu da fırtına sonrası balkonumuza geri dönen güvercin Dün balkonumuzda kombinin üzerine yuva yapmaya başlamıştı ve görüntülerde de kombinin üzerinde dinlenirken fotoğraf karesine taşıdım
Bu da fırtına sonrası balkonumuza geri dönen güvercin Dün balkonumuzda kombinin üzerine yuva yapmaya başlamıştı ve görüntülerde de kombinin üzerinde dinlenirken fotoğraf karesine taşıdım