yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Arl 2011 #21 caglayagmur dediki: Karadenizli degilim ama özellikler bized uyuyor yesim en azından yakın cevreme. Genişletmek için tıklayın... )) belkim beraber cay yada kahve ictinse saka bir yanada heryerin iyiside kotusude cenesini tutanda bos bogazlik yapanda ....var
caglayagmur dediki: Karadenizli degilim ama özellikler bized uyuyor yesim en azından yakın cevreme. Genişletmek için tıklayın... )) belkim beraber cay yada kahve ictinse saka bir yanada heryerin iyiside kotusude cenesini tutanda bos bogazlik yapanda ....var
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #22 Espirim nereye geldi,ben sır tutamam demekle şaka yaptım)
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2011 #23 yesim434 dediki: )) belkim beraber cay yada kahve ictinse saka bir yanada heryerin iyiside kotusude cenesini tutanda bos bogazlik yapanda ....var Genişletmek için tıklayın... Karadenizlide cevremde cok bak cay içmişliğim çok var olabilimiki Kesinlikle katılıyorum insan olsun yeter....
yesim434 dediki: )) belkim beraber cay yada kahve ictinse saka bir yanada heryerin iyiside kotusude cenesini tutanda bos bogazlik yapanda ....var Genişletmek için tıklayın... Karadenizlide cevremde cok bak cay içmişliğim çok var olabilimiki Kesinlikle katılıyorum insan olsun yeter....