YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 1 Mys 2009 #11 Ooooooo bonkerleştik Muhtemelen katılım olcak ve 10.000 den olacaksın
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 1 Mys 2009 #12 vayy anasınıı yaa..sizin yerinizde olsaydım katılırdımm..kendi yerimeyken katıldım..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Mys 2009 #13 bi iki turnuva daha baslattım 2 kisilik biri ben bi kisi araniyor onlar içinde 5000 rakip yok mu bana
bi iki turnuva daha baslattım 2 kisilik biri ben bi kisi araniyor onlar içinde 5000 rakip yok mu bana
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Mys 2009 #14 turnuvann birini ben aldıgıma göre param bana kaldi bakalim siradakiler ne olcak..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Mys 2009 #16 arkadaslar 10000 ödüllü turnuva için son bir kişi araniyor başvurular için lütfen cerezoyuna
poLyanna_zeinom Katılımcı 5 Mys 2009 #19 Benim o kadar param yok çerezoyuna harcayamam Çalışim biraz para kazanim eğlenceye sonra vakit ayırırım
Benim o kadar param yok çerezoyuna harcayamam Çalışim biraz para kazanim eğlenceye sonra vakit ayırırım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Mys 2009 #20 turnuvaya katılan arkadaslar oynamaya baslayabilirler...tüm yerler doldu..sonuçlandıralım artık da göndereyim sini birincinin...
turnuvaya katılan arkadaslar oynamaya baslayabilirler...tüm yerler doldu..sonuçlandıralım artık da göndereyim sini birincinin...