Özel bir rica..:((

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin Babanı öğrendiğimden beri her duamda olduğu gibi dün gece ettiğim duam dada babana yer verdim inşallah Allah katında kabul olur dualarımız babanda bir an önce iyleşir evine döner.

canım konuyu yeni gördüm kandl gecesi geçti ama yine de dualarımda olacaksınız.
acil şifalar diliyorum.inan, inan ki her şey güzel olsun

Ölüm hayatin aci gercegi. Ölüm ensemizde. Rabbim baban ve sizin hakkinda hayirlisini eylesin. Hayirlisi insallah sag salim araniza dönmesi olur. Allah yardimciniz olsun allah sabir versin. Dualarimiz sizinle ins...

7 günün sonunda çok şükür Rabbime ki babam koma halinden çıktı..Durumu hala kritik ama en azından ümitlerimiz daha bir yeşerdi..Dualarını esirgemeyen yanımda olan tüm dostlarıma sonsuz minnettarım..Rabbim hiç kimseye böyle bir sınav yaşatmasın..Herşey için çok ama çok teşekkür ediyorum..

7 günün sonunda çok şükür Rabbime ki babam koma halinden çıktı..Durumu hala kritik ama en azından ümitlerimiz daha bir yeşerdi..Dualarını esirgemeyen yanımda olan tüm dostlarıma sonsuz minnettarım..Rabbim hiç kimseye böyle bir sınav yaşatmasın..Herşey için çok ama çok teşekkür ediyorum..

sakalımız yok ki sözümüz dinlensin ..bırakacağım ama :D Bunu söylemekten nasıl keyif alıyorumm ..ben demiştimmmmm :D

Geri