zuzuu Uzman 13 Mrt 2009 #161 sabreden derviş muradına ermiş derlerbide sabreden derviş sabretmekten gebermişpuhahahangisini istersen bende iyiyim takılıyom öyle sen napan
sabreden derviş muradına ermiş derlerbide sabreden derviş sabretmekten gebermişpuhahahangisini istersen bende iyiyim takılıyom öyle sen napan
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #165 buarada zuzu bende ne yapayım biryandan sana biryandan da Haziran'a yetişmeye çalışıyom işte puuuuuuuuhahaha
buarada zuzu bende ne yapayım biryandan sana biryandan da Haziran'a yetişmeye çalışıyom işte puuuuuuuuhahaha
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #167 dimi yani değer diyosun yani bencede deger de Haziran bir geldi selam verdi bi daha da kayboldu
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #169 Haziraaaaaannn duyy sesimiziii buarada zuzu ben bu seslenişi yapmayı düşünüyordumki sen seslendin ama olsun sen ben farketmez öhöm öhöm eee nasıl gidiyor buarada çay kahve varmı
Haziraaaaaannn duyy sesimiziii buarada zuzu ben bu seslenişi yapmayı düşünüyordumki sen seslendin ama olsun sen ben farketmez öhöm öhöm eee nasıl gidiyor buarada çay kahve varmı
Haziran Usta 13 Mrt 2009 #170 geldim bir yandan yemek yiyip bir yandan konu acıp bir yandan da tv de yemekteyizi izliyorum