-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Ock 2012 #11 berenn dediki: Aşkım ben seviyorum ama kırcanmı Genişletmek için tıklayın... kıracak gibi duruyo beren
berenn dediki: Aşkım ben seviyorum ama kırcanmı Genişletmek için tıklayın... kıracak gibi duruyo beren
BeReNN Alyam? Özel üye 27 Ock 2012 #12 -araz- dediki: kıracak gibi duruyo beren Genişletmek için tıklayın... Yok kırmaz bence
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Ock 2012 #13 inşallah canım zaten genelde kadının dedıgı olur ev,dizayn, dekorasyon konusunda
İki nokta Üstat 27 Ock 2012 #14 Zaten en büyük silahını gözlerini kullanıp baksan ben tüm evi mor yaparım..
BeReNN Alyam? Özel üye 27 Ock 2012 #15 İkinokta.. dediki: Zaten en büyük silahını gözlerini kullanıp baksan ben tüm evi mor yaparım.. Genişletmek için tıklayın... Ahahaha ozaman ev dizerken bunu unutmamalıyım
İkinokta.. dediki: Zaten en büyük silahını gözlerini kullanıp baksan ben tüm evi mor yaparım.. Genişletmek için tıklayın... Ahahaha ozaman ev dizerken bunu unutmamalıyım
BeReNN Alyam? Özel üye 27 Ock 2012 #17 İkinokta.. dediki: Kendimi kendim vurdum.. Genişletmek için tıklayın... Evet malasef ahaha