cemree =)=) V.I.P 5 Eyl 2012 #11 ZeyNoO dediki: Hadi canım gerçekten öylemi yapıyorlardı, bilmiyordum ben O zaman da mı varmış kadınlarda bende olan onda olmasın kıskançlığı Genişletmek için tıklayın... Her daim ;
ZeyNoO dediki: Hadi canım gerçekten öylemi yapıyorlardı, bilmiyordum ben O zaman da mı varmış kadınlarda bende olan onda olmasın kıskançlığı Genişletmek için tıklayın... Her daim ;
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #12 cemree dediki: Her daim ; Genişletmek için tıklayın... Ah biz kadınlar ama bak ben öyle değilim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Eyl 2012 #13 Aynen @cemreenin dediği gibi köşe bucak kaçırılarak yapılırmış el işleri Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #14 Çağlayağmur dediki: Aynen @cemreenin dediği gibi köşe bucak kaçırılarak yapılırmış el işleri Genişletmek için tıklayın... Şaşırdım yaa Bilmiyordum ben annem bana öyle bişeyden bahsetmedi hiç Gerçi tarladan bahçeden el işi yapmaya fırsatı olmazmış. Nenem kızarmış elişi yapmasına Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur dediki: Aynen @cemreenin dediği gibi köşe bucak kaçırılarak yapılırmış el işleri Genişletmek için tıklayın... Şaşırdım yaa Bilmiyordum ben annem bana öyle bişeyden bahsetmedi hiç Gerçi tarladan bahçeden el işi yapmaya fırsatı olmazmış. Nenem kızarmış elişi yapmasına