RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Arl 2011 #12 patik dediki: Pepe kim desem çok mu cahil kaçarım? Genişletmek için tıklayın... Aynen..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 5 Arl 2011 #13 buyrunuz pepe benim oğlan pektE takmıyor bunu ama denk gelince mecburen izliyorum ama dizilerim var tabii ben10 generator rex samurai jack megas xlr bunları tekte olsam izliyorum alışkanlık yaptı
buyrunuz pepe benim oğlan pektE takmıyor bunu ama denk gelince mecburen izliyorum ama dizilerim var tabii ben10 generator rex samurai jack megas xlr bunları tekte olsam izliyorum alışkanlık yaptı
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Arl 2011 #16 cebur dediki: pepede hani ekrandan konuşan varya şuşu sanırım omu bu yoksa pepenin kendisimi .... şuşu konuşunca hep çağlayağmur aklıma geliyor türkçeyi düzgün kullanışından olsa gerek Genişletmek için tıklayın... Hiç izlemedim bak şimdi merak ettim şuşuyu
cebur dediki: pepede hani ekrandan konuşan varya şuşu sanırım omu bu yoksa pepenin kendisimi .... şuşu konuşunca hep çağlayağmur aklıma geliyor türkçeyi düzgün kullanışından olsa gerek Genişletmek için tıklayın... Hiç izlemedim bak şimdi merak ettim şuşuyu
Paradoks ... Elif ... Özel üye 8 Arl 2011 #17 RUZG4R dediki: Bu konuyu açan çok kötü düştü dilime Genişletmek için tıklayın... düştümmm düştüm açmaz olaydımm
RUZG4R dediki: Bu konuyu açan çok kötü düştü dilime Genişletmek için tıklayın... düştümmm düştüm açmaz olaydımm
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Arl 2011 #18 DiLa ** dediki: düştümmm düştüm açmaz olaydımm Genişletmek için tıklayın... Sevdim sevdim delikanlı Türk Çocuğu şu pepe.. Bu nasıl birşeydirrrr .....Kesin müziklerini de Kıraç yapıyor info ya bak.. Tiplemeyi yaparken de Melih Gökçek ten esinlenmişler sanki DİLaa 4..DöRTTTTTT.. ..
DiLa ** dediki: düştümmm düştüm açmaz olaydımm Genişletmek için tıklayın... Sevdim sevdim delikanlı Türk Çocuğu şu pepe.. Bu nasıl birşeydirrrr .....Kesin müziklerini de Kıraç yapıyor info ya bak.. Tiplemeyi yaparken de Melih Gökçek ten esinlenmişler sanki DİLaa 4..DöRTTTTTT.. ..
HzÇiçek Pasajı Üye 10 Arl 2011 #20 şunu izlemeyen çizgifilm izledim demesin. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014