CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 12 Mys 2022 #1 Yeni resfebemiz hazır, gizli kelimeyi bulan ödülü alır İşte yeni resfebemiz...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Mys 2022 #11 CANISIKILANADAM dediki: Cevap verirken mantığını da açıklamalısınız arkadaşlar yoksa doğru olsa bile doğru kabul etmiyoruz Şu ana kadar yazılanlar yanlış Genişletmek için tıklayın... mantigini yazinca isten olursam bana is vericenmi ) Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Cevap verirken mantığını da açıklamalısınız arkadaşlar yoksa doğru olsa bile doğru kabul etmiyoruz Şu ana kadar yazılanlar yanlış Genişletmek için tıklayın... mantigini yazinca isten olursam bana is vericenmi )
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 12 Mys 2022 #13 A'lı N TI Upvote 1 Downvote Çözüm
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye FENERBAHÇE 12 Mys 2022 #14 Lı nerden buldun Upvote 0 Downvote
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 12 Mys 2022 #15 Tatlı Cadı dediki: Lı nerden buldun Genişletmek için tıklayın... Resfebenin amacı zaten saklı anlamı bulmak N harfinin içinde bir sürü A var buradan da A'lı N çıkarımından bulundum sadece Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı dediki: Lı nerden buldun Genişletmek için tıklayın... Resfebenin amacı zaten saklı anlamı bulmak N harfinin içinde bir sürü A var buradan da A'lı N çıkarımından bulundum sadece
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 12 Mys 2022 #16 Sypnosis dediki: A'lı N TI Genişletmek için tıklayın... Ben gelene kadar cevap verilmiş ama ya Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 12 Mys 2022 #17 Tebrikler @Sypnosis A'lı N harfi (Yani şöyle düşünün lekeli gömlek der gibi A'lı N ) + TI Upvote 0 Downvote
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 12 Mys 2022 #18 Sentinus dediki: Ben gelene kadar cevap verilmiş ama ya Genişletmek için tıklayın... Hızınıza yetiştim bu sefer Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Ben gelene kadar cevap verilmiş ama ya Genişletmek için tıklayın... Hızınıza yetiştim bu sefer
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Mys 2022 #19 tebrikler @Sypnosis Son düzenleme: 12 Mys 2022 Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye FENERBAHÇE 12 Mys 2022 #20 Sypnosis dediki: Resfebenin amacı zaten saklı anlamı bulmak N harfinin içinde bir sürü A var buradan da A'lı N çıkarımından bulundum sadece Genişletmek için tıklayın... Alı birsey derken alıntı çıktı dime tamam anladım şimdi Upvote 0 Downvote
Sypnosis dediki: Resfebenin amacı zaten saklı anlamı bulmak N harfinin içinde bir sürü A var buradan da A'lı N çıkarımından bulundum sadece Genişletmek için tıklayın... Alı birsey derken alıntı çıktı dime tamam anladım şimdi