CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Hzr 2021 #11 Aynı işlem saçlar için yapılabilir mi aynı teknik ise yarar mı Gerçekçi olmuş sonuç ben anlayamazdım yüz nakli yapıldığını
Aynı işlem saçlar için yapılabilir mi aynı teknik ise yarar mı Gerçekçi olmuş sonuç ben anlayamazdım yüz nakli yapıldığını
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Hzr 2021 #12 CANISIKILANADAM dediki: Aynı işlem saçlar için yapılabilir mi aynı teknik ise yarar mı Genişletmek için tıklayın... Evet saç nakli yapılabiliyor.
CANISIKILANADAM dediki: Aynı işlem saçlar için yapılabilir mi aynı teknik ise yarar mı Genişletmek için tıklayın... Evet saç nakli yapılabiliyor.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Hzr 2021 #13 yilmaz27 dediki: Benide güzel yaparmı acaba ?? Genişletmek için tıklayın... Güzel degilde yakışıklı yaparız bıraz boya badana yapıp imaj değişikliği hevesligin kursağında kalmasın diye
yilmaz27 dediki: Benide güzel yaparmı acaba ?? Genişletmek için tıklayın... Güzel degilde yakışıklı yaparız bıraz boya badana yapıp imaj değişikliği hevesligin kursağında kalmasın diye
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Hzr 2021 #14 YoRuMSuZ dediki: Evet saç nakli yapılabiliyor. Genişletmek için tıklayın... Saçım çok Yüzümü değiştirebilirsin Son düzenleme: 3 Hzr 2021
YoRuMSuZ dediki: Evet saç nakli yapılabiliyor. Genişletmek için tıklayın... Saçım çok Yüzümü değiştirebilirsin