Safir Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #21 Görmekten hoşlandığım birşey değil. Ama kullanan yakıştırıyorsa beni ilgilendiren bir durum da değil.
Görmekten hoşlandığım birşey değil. Ama kullanan yakıştırıyorsa beni ilgilendiren bir durum da değil.
zemheri Usta 27 Mrt 2009 #22 YeNi_ÇeRi dediki: Sadistçe..GerekSiz..Takmam..Takanıda Sevmem.. Genişletmek için tıklayın... katılıyorum
YeNi_ÇeRi dediki: Sadistçe..GerekSiz..Takmam..Takanıda Sevmem.. Genişletmek için tıklayın... katılıyorum
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 12 Tem 2022 #23 Karşı değilim küçük deneyimim var, karşı çıkanlar da neden benim gibi yaşamıyor bu şahıs şeklinde düşünüyorlar ve bu bana garip geliyor. Neden senin gibi düşünüp senin yaşadığın gibi yaşayayım ki kardeşim???
Karşı değilim küçük deneyimim var, karşı çıkanlar da neden benim gibi yaşamıyor bu şahıs şeklinde düşünüyorlar ve bu bana garip geliyor. Neden senin gibi düşünüp senin yaşadığın gibi yaşayayım ki kardeşim???
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Tem 2022 #24 ben seviuyorum bayanda takildigi zaman cok güzelde yakisiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Tem 2022 #25 Birde nereye takıldıgı çok önemli