YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Mrt 2014 #21 Bu hediye içindekilerle birlikte mi gelmişti @ZeyNoO?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Mrt 2014 #22 YoRuMSuZ dediki: Bu hediye içindekilerle birlikte mi gelmişti @ZeyNoO? Genişletmek için tıklayın... Hayır ya içindekileri ben koydum o parfümlerin teki hariç hepsini abim aldı bana sepeti halam kendi elleriyle ördü
YoRuMSuZ dediki: Bu hediye içindekilerle birlikte mi gelmişti @ZeyNoO? Genişletmek için tıklayın... Hayır ya içindekileri ben koydum o parfümlerin teki hariç hepsini abim aldı bana sepeti halam kendi elleriyle ördü
dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Mrt 2014 #23 ZeyNoO dediki: evet güzel kokusu var bende görüntüdeki parfümün kokusunu daha çok seviyorum hediye gelmişti bana o yüzden günlük kullanmıyorum. sepetteki kutulardan biri bu Lancôme Tresor in Love Genişletmek için tıklayın... Aa ben karistirmisim demek ki sepettekini wish of love sandim da neyse. Benim de boyle ince dusunceli, yaratici bir halam olaydi keske..
ZeyNoO dediki: evet güzel kokusu var bende görüntüdeki parfümün kokusunu daha çok seviyorum hediye gelmişti bana o yüzden günlük kullanmıyorum. sepetteki kutulardan biri bu Lancôme Tresor in Love Genişletmek için tıklayın... Aa ben karistirmisim demek ki sepettekini wish of love sandim da neyse. Benim de boyle ince dusunceli, yaratici bir halam olaydi keske..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Mrt 2014 #24 dderya dediki: Aa ben karistirmisim demek ki sepettekini wish of love sandim da neyse. Benim de boyle ince dusunceli, yaratici bir halam olaydi keske.. Genişletmek için tıklayın... Hayır doğru sanmışsın canım ondan da var ben wish of Love'dan çok bahsettiğimin kokusunu daha çok seviyorum diye dedim ) ---- İçindekiler şunlar, Lancôme Tresor in Love 2 tane Wish of Love Amor Perceive
dderya dediki: Aa ben karistirmisim demek ki sepettekini wish of love sandim da neyse. Benim de boyle ince dusunceli, yaratici bir halam olaydi keske.. Genişletmek için tıklayın... Hayır doğru sanmışsın canım ondan da var ben wish of Love'dan çok bahsettiğimin kokusunu daha çok seviyorum diye dedim ) ---- İçindekiler şunlar, Lancôme Tresor in Love 2 tane Wish of Love Amor Perceive