arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Şbt 2014 #21 _nehir_ dediki: Ben de öyle dedim ilk valla ama sevgilisi diye öldürmek de az psikopatlık değil ya Genişletmek için tıklayın... ablayı değilde adamı öldüreymiş diyerek alt kısmı okudum
_nehir_ dediki: Ben de öyle dedim ilk valla ama sevgilisi diye öldürmek de az psikopatlık değil ya Genişletmek için tıklayın... ablayı değilde adamı öldüreymiş diyerek alt kısmı okudum
felsefe_mi ...!... Özel üye 16 Şbt 2014 #23 Kardeşi de aynı adamı sevmişti ve rakiplerinden birini imha etti diye düşünmüştüm Bilemedim ki cevap benim hayal gücümden daha masum geldi
Kardeşi de aynı adamı sevmişti ve rakiplerinden birini imha etti diye düşünmüştüm Bilemedim ki cevap benim hayal gücümden daha masum geldi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ags 2016 #24 ben bu konuyu geç gördüm.. ilk aklıma gelen aynı cenazede kız kardeşininde adamı fark etmiş olduğu ve irtibata geçti,kadında bunu öğrenince kız kardeşini doğradı..fikriydi şimdi aklıma takılan neden öldürdü acaba..?
ben bu konuyu geç gördüm.. ilk aklıma gelen aynı cenazede kız kardeşininde adamı fark etmiş olduğu ve irtibata geçti,kadında bunu öğrenince kız kardeşini doğradı..fikriydi şimdi aklıma takılan neden öldürdü acaba..?