YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ksm 2017 #11 _nehir_ dediki: İfşa olamam sonra aşık oluyorlar Genişletmek için tıklayın... Bak seeennnn iddialıyız.
_nehir_ dediki: İfşa olamam sonra aşık oluyorlar Genişletmek için tıklayın... Bak seeennnn iddialıyız.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Ksm 2017 #12 YoRuMSuZ dediki: Bak seeennnn iddialıyız. Genişletmek için tıklayın... Sorma
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ksm 2017 #13 _nehir_ dediki: Sorma Genişletmek için tıklayın... Tamam sormadım. Kodladığın programlarla yükseleceksin sen.
_nehir_ dediki: Sorma Genişletmek için tıklayın... Tamam sormadım. Kodladığın programlarla yükseleceksin sen.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Ksm 2017 #14 YoRuMSuZ dediki: Tamam sormadım. Kodladığın programlarla yükseleceksin sen. Genişletmek için tıklayın... Hahaha aynen fiziğimle gündem olmak istemiyorum
YoRuMSuZ dediki: Tamam sormadım. Kodladığın programlarla yükseleceksin sen. Genişletmek için tıklayın... Hahaha aynen fiziğimle gündem olmak istemiyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ksm 2017 #15 _nehir_ dediki: Hahaha aynen fiziğimle gündem olmak istemiyorum Genişletmek için tıklayın... Hahaha seni gören var mı acaba forumda merak etim. Fizik derken
_nehir_ dediki: Hahaha aynen fiziğimle gündem olmak istemiyorum Genişletmek için tıklayın... Hahaha seni gören var mı acaba forumda merak etim. Fizik derken
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Ksm 2017 #16 YoRuMSuZ dediki: Hahaha seni gören var mı acaba forumda merak etim. Fizik derken Genişletmek için tıklayın... Hatırlamıyorum yoktur herhalde Fizik derken canım ders olan fizik var ya belirsizlik ilkesi, dalga kuramı. Bıraktım o işleri
YoRuMSuZ dediki: Hahaha seni gören var mı acaba forumda merak etim. Fizik derken Genişletmek için tıklayın... Hatırlamıyorum yoktur herhalde Fizik derken canım ders olan fizik var ya belirsizlik ilkesi, dalga kuramı. Bıraktım o işleri
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ksm 2017 #17 Ha kuram deyince dereler yukarı akar. Muhtemelen kısa boylusun çünkü tüm tanıdığım kod yazan bayanlar kısa, erkekler ise uzun. Ya konu neydi unuttum bu arada.
Ha kuram deyince dereler yukarı akar. Muhtemelen kısa boylusun çünkü tüm tanıdığım kod yazan bayanlar kısa, erkekler ise uzun. Ya konu neydi unuttum bu arada.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Ksm 2017 #18 YoRuMSuZ dediki: Ha kuram deyince dereler yukarı akar. Muhtemelen kısa boylusun çünkü tüm tanıdığım kod yazan bayanlar kısa, erkekler ise uzun. Ya konu neydi unuttum bu arada. Genişletmek için tıklayın... Minik bişeyim ya, schrödingerin kedisinden ne bekliyorsun ki Konumuz programlama, sen bana bu rad studioyu öğreteceksin
YoRuMSuZ dediki: Ha kuram deyince dereler yukarı akar. Muhtemelen kısa boylusun çünkü tüm tanıdığım kod yazan bayanlar kısa, erkekler ise uzun. Ya konu neydi unuttum bu arada. Genişletmek için tıklayın... Minik bişeyim ya, schrödingerin kedisinden ne bekliyorsun ki Konumuz programlama, sen bana bu rad studioyu öğreteceksin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ksm 2017 #19 Ha evet evet birden titredim ve olayın ciddiyetini anladım. Çalışır hale getireceğiz o programı i3 işlemcili bir laptopta zor ama zorluklar aşılmak içindir.
Ha evet evet birden titredim ve olayın ciddiyetini anladım. Çalışır hale getireceğiz o programı i3 işlemcili bir laptopta zor ama zorluklar aşılmak içindir.