yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Tem 2006 #1 Hey arkadaslar burda 1 tanede radyomuz olsa cok super olur demi ?
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Mrt 2017 #5 @YoRuMSuZ Bu konuda ne düşünüyorsun var mı bir pozitif düşüncen adminim güzel olabilir...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Mrt 2017 #6 Açan olursa zevkle dinlemek için gelirim. Çokta güzel olur. Dj'ler artık istekleri kendi sesleri ile duyuracaklar elbette radyoda.
Açan olursa zevkle dinlemek için gelirim. Çokta güzel olur. Dj'ler artık istekleri kendi sesleri ile duyuracaklar elbette radyoda.
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Ock 2019 #9 Bir ara varmış galiba artık kapanmış ben anlamış olsaydım imkanım olsaydı yapardım şahsen bir ara en büyük hayalimdi
Bir ara varmış galiba artık kapanmış ben anlamış olsaydım imkanım olsaydı yapardım şahsen bir ara en büyük hayalimdi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Ock 2019 #10 E AybüKe dediki: Bir ara varmış galiba artık kapanmış ben anlamış olsaydım imkanım olsaydı yapardım şahsen bir ara en büyük hayalimdi Genişletmek için tıklayın... Evet yayın yapıyordum. Ve birkaç arkadaşta yaptı. Ama imkanlar zorlaşınca yayın askıya alındı. Oldukça eğlenceli oluyordu sohbet ve müzik ?
E AybüKe dediki: Bir ara varmış galiba artık kapanmış ben anlamış olsaydım imkanım olsaydı yapardım şahsen bir ara en büyük hayalimdi Genişletmek için tıklayın... Evet yayın yapıyordum. Ve birkaç arkadaşta yaptı. Ama imkanlar zorlaşınca yayın askıya alındı. Oldukça eğlenceli oluyordu sohbet ve müzik ?