CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 23 Mys 2021 #1 Bu sorunun benzerine nette rastladım. İlginç bir mantığı var. 2, 3, 6, 10, 11, ?
Çözüm GüLüCüKツ 24 Mys 2021 CANISIKILANADAM dediki: Hayir. Sırada sesli harfleri başlayan hangi rakam varsa o Genişletmek için tıklayın... 12 mi
CANISIKILANADAM dediki: Hayir. Sırada sesli harfleri başlayan hangi rakam varsa o Genişletmek için tıklayın... 12 mi
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 24 Mys 2021 #11 Sırasına falan bakmayalım çok daha basit bir cevabı var rakamların hangi harflerle başladığına bakalım Upvote 0 Downvote
Sırasına falan bakmayalım çok daha basit bir cevabı var rakamların hangi harflerle başladığına bakalım
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Mys 2021 #12 CANISIKILANADAM dediki: Sırasına falan bakmayalım çok daha basit bir cevabı var rakamların hangi harflerle başladığına bakalım Genişletmek için tıklayın... Bunlarin hicbirinde e, ö, u harfi yok 3 mü yoksa Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Sırasına falan bakmayalım çok daha basit bir cevabı var rakamların hangi harflerle başladığına bakalım Genişletmek için tıklayın... Bunlarin hicbirinde e, ö, u harfi yok 3 mü yoksa
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 24 Mys 2021 #13 Bait bir kural var. Tek kural rakamlar sırası ile sesli harfleri başlayanların seçilmiş Başka ipucu yok çünkü cevabi vermiş oldum Upvote 0 Downvote
Bait bir kural var. Tek kural rakamlar sırası ile sesli harfleri başlayanların seçilmiş Başka ipucu yok çünkü cevabi vermiş oldum
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 24 Mys 2021 #14 GüLüCüKツ dediki: Iki, üç, altı, on, onbir dogru yolda miyim Genişletmek için tıklayın... Evet kesin öyle devamkeeeee bacım Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: Iki, üç, altı, on, onbir dogru yolda miyim Genişletmek için tıklayın... Evet kesin öyle devamkeeeee bacım
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Mys 2021 #15 CANISIKILANADAM dediki: Bait bir kural var. Tek kural rakamlar sırası ile sesli harfleri başlayanların seçilmiş Başka ipucu yok çünkü cevabi vermiş oldum Genişletmek için tıklayın... Otuz o zaman Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Bait bir kural var. Tek kural rakamlar sırası ile sesli harfleri başlayanların seçilmiş Başka ipucu yok çünkü cevabi vermiş oldum Genişletmek için tıklayın... Otuz o zaman
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 24 Mys 2021 #16 Hayir. Sırada sesli harfleri başlayan hangi rakam varsa o Upvote 1 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Mys 2021 #17 CANISIKILANADAM dediki: Hayir. Sırada sesli harfleri başlayan hangi rakam varsa o Genişletmek için tıklayın... 12 mi Upvote 2 Downvote Çözüm
CANISIKILANADAM dediki: Hayir. Sırada sesli harfleri başlayan hangi rakam varsa o Genişletmek için tıklayın... 12 mi
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 24 Mys 2021 #18 Tabi ki 12 ve 19 a kadar devam eder ta ki otuzlu sayılardan devam eder Upvote 1 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 24 Mys 2021 #20 Sorunun sessiz harflerle devam eden bir şeklini görmüştüm ben de sesli harf versiyonunu sordum Upvote 0 Downvote