buhurdan Özel Üye Özel üye 20 Hzr 2017 #11 Hecem dediki: Geldi gidiyor bile ramazandan sonra kendi ellerimle kahevlerinizi yapıyorum ve ikram ediyorum sizlere Genişletmek için tıklayın... seni akşam görmek isteriz iftardan sonra
Hecem dediki: Geldi gidiyor bile ramazandan sonra kendi ellerimle kahevlerinizi yapıyorum ve ikram ediyorum sizlere Genişletmek için tıklayın... seni akşam görmek isteriz iftardan sonra
buhurdan Özel Üye Özel üye 23 Hzr 2017 #13 Hecem dediki: Davet güzel yasaklar büyük @buhurdan Genişletmek için tıklayın... ne yasağı @Hecem
Hecem Özel Üye Özel üye 3 Tem 2017 #15 Evet kahver bendeeennnnnn kahvee: Sözünü tuttum gördüğünüz gibi.
buhurdan Özel Üye Özel üye 3 Tem 2017 #16 Hecem dediki: Evet kahver bendeeennnnnn kahvee: Sözünü tuttum gördüğünüz gibi. Genişletmek için tıklayın... sağol devamını da bekleriz
Hecem dediki: Evet kahver bendeeennnnnn kahvee: Sözünü tuttum gördüğünüz gibi. Genişletmek için tıklayın... sağol devamını da bekleriz
ibR@hiM Üye 23 Tem 2017 #17 Hecem dediki: Evet kahver bendeeennnnnn kahvee: Sözünü tuttum gördüğünüz gibi. Genişletmek için tıklayın... evet tuttun bak sözünü eline salık güzel olmuş soğutmadan içelim hemen
Hecem dediki: Evet kahver bendeeennnnnn kahvee: Sözünü tuttum gördüğünüz gibi. Genişletmek için tıklayın... evet tuttun bak sözünü eline salık güzel olmuş soğutmadan içelim hemen