YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Şbt 2009 #11 Linkte bir sorun yok. Ayrıca RapidShare'den dosya indirmek ücretli değil. Açılan sayfada Free user yazan butona yazın. Bir süre bekledikten sonra Download butonu görünecektir.
Linkte bir sorun yok. Ayrıca RapidShare'den dosya indirmek ücretli değil. Açılan sayfada Free user yazan butona yazın. Bir süre bekledikten sonra Download butonu görünecektir.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Mrt 2009 #13 Hakan002211 dediki: Kardeşim Link Bozuq Bi Bakarmısın..? Genişletmek için tıklayın... Bu Türkçeyle ve bu tarz bir bir üslupla sen pek yol alamazsın ama neyse düğer üyelerimizi düşünerek linki yeniledim. Link düzeltildi.
Hakan002211 dediki: Kardeşim Link Bozuq Bi Bakarmısın..? Genişletmek için tıklayın... Bu Türkçeyle ve bu tarz bir bir üslupla sen pek yol alamazsın ama neyse düğer üyelerimizi düşünerek linki yeniledim. Link düzeltildi.
poLyanna_zeinom Katılımcı 9 Mys 2009 #16 Eskiden bende vardı silinmişti Pcyi dağıtması güzel oluyo Teşekkür ederim indiriyorum hemen
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 9 Mys 2009 #17 bende suan var..süper..ciden o karıncayı kursulamak çok hoşş..vahşetül dehşet..
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 22 Mys 2009 #19 masa üstüne sevmediğin bir insanın resmini getirince gerçektende stres atılıyormus sevdim bu oyunu teşekürler paylaşıma
masa üstüne sevmediğin bir insanın resmini getirince gerçektende stres atılıyormus sevdim bu oyunu teşekürler paylaşıma