CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 28 Hzr 2022 #1 Onca aktivite arasında yine boş durmuyorum ve sizler için kendi üretimim resfebeyi hazırladım Bir arkadaşım bunu önerdi ve hemen çizdik iletiyorum. Bakalım gizli kelimeyi kim bulacak ?
Onca aktivite arasında yine boş durmuyorum ve sizler için kendi üretimim resfebeyi hazırladım Bir arkadaşım bunu önerdi ve hemen çizdik iletiyorum. Bakalım gizli kelimeyi kim bulacak ?
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 28 Hzr 2022 #21 Tatlı Cadı dediki: Buluz rengi de gri Genişletmek için tıklayın... Resfebe bulma tekniklerine çalışmalısın Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı dediki: Buluz rengi de gri Genişletmek için tıklayın... Resfebe bulma tekniklerine çalışmalısın
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 28 Hzr 2022 #22 CANISIKILANADAM dediki: Resfebe bulma tekniklerine çalışmalısın Genişletmek için tıklayın... Bir tane buldum ne cabuk unuttun Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Resfebe bulma tekniklerine çalışmalısın Genişletmek için tıklayın... Bir tane buldum ne cabuk unuttun
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Hzr 2022 #24 Sentinus dediki: Gri-zu mudur peki? Genişletmek için tıklayın... Ama ben bunu içimden geçirdim de kelimeyi bilmediğim için ihtimal vermedim Yeni bir kelime öğrendim teşekkürler @CANISIKILANADAM Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Gri-zu mudur peki? Genişletmek için tıklayın... Ama ben bunu içimden geçirdim de kelimeyi bilmediğim için ihtimal vermedim Yeni bir kelime öğrendim teşekkürler @CANISIKILANADAM