• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Resimdeki Çelişki

Yok olurmu vardır elbet yeşili koruyabilmenin bir yolu. Örneğin yan yana işyerleri yapılmayabilir. İşyerleri yeşilin içinde daha güzel görünecek müşteri çekecektir ;)

Bilmiyorum artık bazı yollar olabilir ama sonuç olarak bina sahibinin elinde.Şahsen yeşil bir yer olunca (Düzenli Yeşil yer) İçim açılıyor seviyorum. :)

:elsalla: kaçtım :)

hayatın gerçekleri.
ama malesef bu işi kazanç yoluna çeviren üç kağıtçılar var.. onların yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerinide anlayamıyoruz.. :/

hayat bazen adaletsiz gibi görülsede aslında herşey bir mantık çerçevesinde mükemmel bir şekilde ilerliyor ama çocuklar çok masum , bu döngünün dışında tutulmalı,birinin yaşadığına diğerinin özenmediği bir dünya heralde gelecekte savaşların olmayacağı bir dünya olurdu

Yeşili YOK ET!
ağacı kes, beton dik.
sonra da betonlarda, 'İNSANLAR KENDİNİ DOĞADA HİSSETSİN DİYE' yeşille süsle...
sadece 'yazık' demek geliyor içimden...ortadan kaldırılan her bir dal, her bir yaprak, benim kararan umuduma eşdegerdir...kalbimizden koparılan parçalar..
başka diyecek söz bulamıyorum.
Evetinsanlar artık yeşili balkonlarinda yasayabiliyorlar malesef

adaletsiz olan insanlar oldukça böyle resimler çoğalacak çok üzgünüm :( içim yandı şu resimleri görünce yazıklar olsun bunlara sebep olanlara... torpille iş yapanlara işe girenler... umarım birinizden biriniz buraları okur gözünüze girer bu resimler.. o kadar para içinde yatıp bir ekmek vermeyi çok görenler... hepiniz hepiniz görün bunları..

Geri