YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ekm 2020 #11 Simurg dediki: Ben çok beğendim bu çalışmayı hemen yarın bunu deniyorum ? Genişletmek için tıklayın... Bekleriz yeni çalışmaları
Simurg dediki: Ben çok beğendim bu çalışmayı hemen yarın bunu deniyorum ? Genişletmek için tıklayın... Bekleriz yeni çalışmaları
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Ekm 2020 #12 bunu benden önce kim yaparsa kavga ederim ))))) ona göre kimse denemesin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ekm 2020 #13 yesim434 dediki: bunu benden önce kim yaparsa kavga ederim ))))) ona göre kimse denemesin Genişletmek için tıklayın... Ama bu sadece 2 dakikalık bir olay yapan yapsın artık yani aaaa
yesim434 dediki: bunu benden önce kim yaparsa kavga ederim ))))) ona göre kimse denemesin Genişletmek için tıklayın... Ama bu sadece 2 dakikalık bir olay yapan yapsın artık yani aaaa
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Ekm 2020 #14 YoRuMSuZ dediki: Ama bu sadece 2 dakikalık bir olay yapan yapsın artık yani aaaa Genişletmek için tıklayın... beceren icin 2 dk ama bilmeyen icin 2 aylik ))
YoRuMSuZ dediki: Ama bu sadece 2 dakikalık bir olay yapan yapsın artık yani aaaa Genişletmek için tıklayın... beceren icin 2 dk ama bilmeyen icin 2 aylik ))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ekm 2020 #15 yesim434 dediki: beceren icin 2 dk ama bilmeyen icin 2 aylik )) Genişletmek için tıklayın... Git siteye, resimde görülen alana 3 tane kelime yaz, sonra Visualize butonuna tıkla ve oluşan resmi yayınla hepsi bu
yesim434 dediki: beceren icin 2 dk ama bilmeyen icin 2 aylik )) Genişletmek için tıklayın... Git siteye, resimde görülen alana 3 tane kelime yaz, sonra Visualize butonuna tıkla ve oluşan resmi yayınla hepsi bu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ekm 2020 #16 Budur işte, gördüğün gibi aşırı kolaymış değil mi, farklı arkaplanlar kullanırsan daha nice harika şeyler çıkacak ortaya
Budur işte, gördüğün gibi aşırı kolaymış değil mi, farklı arkaplanlar kullanırsan daha nice harika şeyler çıkacak ortaya
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Nsn 2021 #18 Yorumsuz çok güzel başlangıç yapmış Yeşim sende forum ahalisini eklemişsin birkaç kişi eksik oda önemli değil onlarda gönüllerde. Burdan bir kaç resim alacam özellikle cerezforum yazılanlar ?
Yorumsuz çok güzel başlangıç yapmış Yeşim sende forum ahalisini eklemişsin birkaç kişi eksik oda önemli değil onlarda gönüllerde. Burdan bir kaç resim alacam özellikle cerezforum yazılanlar ?