-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Ock 2018 #51 Ben yapmayı çok isterdim ama telefondan girdigim için zor oluyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Ock 2018 #52 -araz- dediki: Ben yapmayı çok isterdim ama telefondan girdigim için zor oluyor Genişletmek için tıklayın... Bende telefondan giriyorum yoksa düşünmem yaparım ama bu temaya da yabanciyim konuşma bile baslatamiyorum
-araz- dediki: Ben yapmayı çok isterdim ama telefondan girdigim için zor oluyor Genişletmek için tıklayın... Bende telefondan giriyorum yoksa düşünmem yaparım ama bu temaya da yabanciyim konuşma bile baslatamiyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ock 2018 #53 -araz- dediki: Ben yapmayı çok isterdim ama telefondan girdigim için zor oluyor Genişletmek için tıklayın... Bende de aynı sorun var.. Röportaj ı telden yapabilirim ama konuyu açmak sıkıntı oluyor yapamıyorum
-araz- dediki: Ben yapmayı çok isterdim ama telefondan girdigim için zor oluyor Genişletmek için tıklayın... Bende de aynı sorun var.. Röportaj ı telden yapabilirim ama konuyu açmak sıkıntı oluyor yapamıyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 18 Ock 2018 #56 AybüKe dediki: O zaman bu iş PC basindakilere düşüyor Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle.eskiden çağla abla yapardı ama şimdi de onun bayağı meşguliyetleri olduğu için yapamıyor.
AybüKe dediki: O zaman bu iş PC basindakilere düşüyor Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle.eskiden çağla abla yapardı ama şimdi de onun bayağı meşguliyetleri olduğu için yapamıyor.
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 27 Mys 2018 #57 @Düş ile röportaj yapılmasını istiyorum Sayın Yetkililer
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Mys 2018 #58 JosTeR dediki: @Düş ile röportaj yapılmasını istiyorum Sayın Yetkililer Genişletmek için tıklayın... Sen yap konuyu da aç bence.. Hem sizin karşılıklı atışmanız daha güzel olur..
JosTeR dediki: @Düş ile röportaj yapılmasını istiyorum Sayın Yetkililer Genişletmek için tıklayın... Sen yap konuyu da aç bence.. Hem sizin karşılıklı atışmanız daha güzel olur..
Düş Özel Üye Özel üye 27 Mys 2018 #59 JosTeR dediki: @Düş ile röportaj yapılmasını istiyorum Sayın Yetkililer Genişletmek için tıklayın... Benimle ilgili butun taleplerini reddediyorum. Hatta ustune nefret de ediyorum. Sebeplerini de istersen aciklayabiliriz.
JosTeR dediki: @Düş ile röportaj yapılmasını istiyorum Sayın Yetkililer Genişletmek için tıklayın... Benimle ilgili butun taleplerini reddediyorum. Hatta ustune nefret de ediyorum. Sebeplerini de istersen aciklayabiliriz.
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 28 Mys 2018 #60 KıRMıZı dediki: Sen yap konuyu da aç bence.. Hem sizin karşılıklı atışmanız daha güzel olur.. Genişletmek için tıklayın... Güzel mi olur forum kapanır o derece güzel olur haklısın
KıRMıZı dediki: Sen yap konuyu da aç bence.. Hem sizin karşılıklı atışmanız daha güzel olur.. Genişletmek için tıklayın... Güzel mi olur forum kapanır o derece güzel olur haklısın