Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mys 2012 #1 Ruh halimi değiştirecektim ki, baktım ruh hali menüsü kaybolmuş. Nereyedur gören oldi mi
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 26 Mys 2012 #2 Şöyle Yaparsan bulursun bak anlatıyorum Profile gir.. Sağ altta değişiklikler diye bi bölüm var.. Orada psikolojik durum yazıyo.. Upvote 0 Downvote
Şöyle Yaparsan bulursun bak anlatıyorum Profile gir.. Sağ altta değişiklikler diye bi bölüm var.. Orada psikolojik durum yazıyo..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mys 2012 #3 eFSaNe_KaRTaL dediki: Şöyle Yaparsan bulursun bak anlatıyorum Profile gir.. Sağ altta değişiklikler diye bi bölüm var.. Orada psikolojik durum yazıyo.. Genişletmek için tıklayın... Efsane öyle bişey olmadığını biliyorum kandırma istersen Upvote 0 Downvote
eFSaNe_KaRTaL dediki: Şöyle Yaparsan bulursun bak anlatıyorum Profile gir.. Sağ altta değişiklikler diye bi bölüm var.. Orada psikolojik durum yazıyo.. Genişletmek için tıklayın... Efsane öyle bişey olmadığını biliyorum kandırma istersen
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 26 Mys 2012 #4 bu konu hakkında daha fazla yorum yapmıyorum.. Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Mys 2012 #5 Ben inandım Yorumsuz gelene kadar bulamayacağız sanırım. Upvote 0 Downvote
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 26 Mys 2012 #6 ZeyNoO dediki: Ruh halimi değiştirecektim ki baktım kaybolmuş. Nereyedur gören oldi mi Genişletmek için tıklayın... haburdan gecen senun ruh halunmıydi.? Darlanmiş Hava Almağa Gideyirum Dedi bağa.. Elbet Gelur Upvote 0 Downvote
ZeyNoO dediki: Ruh halimi değiştirecektim ki baktım kaybolmuş. Nereyedur gören oldi mi Genişletmek için tıklayın... haburdan gecen senun ruh halunmıydi.? Darlanmiş Hava Almağa Gideyirum Dedi bağa.. Elbet Gelur
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mys 2012 #7 Benim ruh halim değil menü yok başlıkta yazdım ama açıklamaya unutmuşum menü diye yazmayı. Upvote 0 Downvote
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 26 Mys 2012 #8 Ablam Yorumsuz forma yenı versıyon attı sanırım o sılınmış gelince ekler .. öyle bişeyler olmiş illaki Upvote 0 Downvote
Ablam Yorumsuz forma yenı versıyon attı sanırım o sılınmış gelince ekler .. öyle bişeyler olmiş illaki
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mys 2012 #9 pc-x dediki: Ablam Yorumsuz forma yenı versıyon attı sanırım o sılınmış gelince ekler .. öyle bişeyler olmiş illaki Genişletmek için tıklayın... Pc-x farkındayım güncellemeden kaynaklanmış olabileceğinin, sorunu bildirdim sadece çözümü olsun diye Upvote 0 Downvote
pc-x dediki: Ablam Yorumsuz forma yenı versıyon attı sanırım o sılınmış gelince ekler .. öyle bişeyler olmiş illaki Genişletmek için tıklayın... Pc-x farkındayım güncellemeden kaynaklanmış olabileceğinin, sorunu bildirdim sadece çözümü olsun diye
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 26 Mys 2012 #10 tamam zeyno sen benden iyi bilirsin 05.08.2008 den beri buradasın Afferun İyi Etmişsun Upvote 0 Downvote