Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mys 2012 #1 Ruh halimi değiştirecektim ki, baktım ruh hali menüsü kaybolmuş. Nereyedur gören oldi mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Mys 2012 #11 Bu konuya ben de yabancıyım, ama şu an bakabilecek kafa beni terketmiş durumda Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mys 2012 #12 YoRuMSuZ dediki: Bu konuya ben de yabancıyım, ama şu an bakabilecek kafa beni terketmiş durumda Genişletmek için tıklayın... Benim kafamda beni terkettiği için ruh halimi değiştirecektim ama göremeyince olmadı Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Bu konuya ben de yabancıyım, ama şu an bakabilecek kafa beni terketmiş durumda Genişletmek için tıklayın... Benim kafamda beni terkettiği için ruh halimi değiştirecektim ama göremeyince olmadı
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mys 2012 #14 YoRuMSuZ dediki: Konudan inan çok bihaberim Genişletmek için tıklayın... Ama konunun çözümü senden geçiyor O zaman doğru uyumaya sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ve bununda yolu uykudan geçer birbiriyle bağlantılı hepsi Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Konudan inan çok bihaberim Genişletmek için tıklayın... Ama konunun çözümü senden geçiyor O zaman doğru uyumaya sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ve bununda yolu uykudan geçer birbiriyle bağlantılı hepsi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Mys 2012 #15 Ya arkadaşlar, bu ruh hali bölümü ne zamandır kayıp? Upvote 0 Downvote
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 26 Mys 2012 #16 Zeynonun ruh hali bozulunca başladı herşey Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mys 2012 #17 YoRuMSuZ dediki: Ya arkadaşlar, bu ruh hali bölümü ne zamandır kayıp? Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum ama son güncellemeyle kayıp olduğunu düşündük. Çünkü yakın zamanda vardı ruh hali Ama şu gün kayboldu yada şu gün vardı diyemem. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Ya arkadaşlar, bu ruh hali bölümü ne zamandır kayıp? Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum ama son güncellemeyle kayıp olduğunu düşündük. Çünkü yakın zamanda vardı ruh hali Ama şu gün kayboldu yada şu gün vardı diyemem.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Mys 2012 #18 Acaba diyorum son güncellemeden önce yanlışlıkla bu eklentiyi silmiş olabilir miyim? Çünkü panelde bu eklenti gözükmüyor. Upvote 0 Downvote
Acaba diyorum son güncellemeden önce yanlışlıkla bu eklentiyi silmiş olabilir miyim? Çünkü panelde bu eklenti gözükmüyor.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Mys 2012 #19 Pardon aktifmiş. Yeni versiyonla ilgili menü gösteriminde sorun var. Ruh hali görünüyor (eski ayarlar) ama değişim için menüde sorun var. Upvote 0 Downvote
Pardon aktifmiş. Yeni versiyonla ilgili menü gösteriminde sorun var. Ruh hali görünüyor (eski ayarlar) ama değişim için menüde sorun var.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 26 Mys 2012 #20 YoRuMSuZ dediki: Acaba diyorum son güncellemeden önce yanlışlıkla bu eklentiyi silmiş olabilir miyim? Çünkü panelde bu eklenti gözükmüyor. Genişletmek için tıklayın... ben değiştirdim vardı Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Acaba diyorum son güncellemeden önce yanlışlıkla bu eklentiyi silmiş olabilir miyim? Çünkü panelde bu eklenti gözükmüyor. Genişletmek için tıklayın... ben değiştirdim vardı