KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Ock 2022 #3 violeta dediki: Aşırı bunaldım insanlardan, görmek istemiyorum hiçbirini Genişletmek için tıklayın... Uzaklaş kendine kal enerjini topla ve asla ümitsizliğe kapılma abi tavsiyesi
violeta dediki: Aşırı bunaldım insanlardan, görmek istemiyorum hiçbirini Genişletmek için tıklayın... Uzaklaş kendine kal enerjini topla ve asla ümitsizliğe kapılma abi tavsiyesi
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 22 Ock 2022 #5 beden sağlığım yerindeyse ruh buna hemen adapte oluyor) aramızdan su sızmıyor bir beden bir ruh gibiyiz..ruhlar aleminde mi yaşıyoz ya bu nasıl soru..DDDDD
beden sağlığım yerindeyse ruh buna hemen adapte oluyor) aramızdan su sızmıyor bir beden bir ruh gibiyiz..ruhlar aleminde mi yaşıyoz ya bu nasıl soru..DDDDD
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Ock 2022 #6 Son zamanlarda üst üste aksilikler yaşıyorum ama olsun, beterin beteri var, bugünüme de çok şükür
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 4 Şbt 2022 #10 Her şey gayet güzel, aslında bu seçenek tam anlatmıyor beni ama daha yakın bir seçenek bulamadım