dderya kOkOşŞ V.I.P 10 Ock 2014 #11 hırs yapıp, "deneme sınavında herkesi geçeceğim" çabasıyla daha işlenmeyen konuların, bayık gözlerle çalışılmaya çalışılması şu an meyilli oldugum durum
hırs yapıp, "deneme sınavında herkesi geçeceğim" çabasıyla daha işlenmeyen konuların, bayık gözlerle çalışılmaya çalışılması şu an meyilli oldugum durum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Mrt 2014 #16 bir zamanlar sınavlara hazırlanırken sabahlardım...ahh ahh yaşlandım sanırım şimdi erkenden uykum geliyor..
bir zamanlar sınavlara hazırlanırken sabahlardım...ahh ahh yaşlandım sanırım şimdi erkenden uykum geliyor..
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 19 Mrt 2014 #17 Can sıkıntısı. Gün içinde yapacak işim yoksa kesin sabahlarım.
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Mrt 2014 #19 felsefe_mi dediki: Hastalık... Yoksa dünya yansa ben uyurum arkadaş, uyku önemli Genişletmek için tıklayın... Oraya birde aşk acısını ekleyelim
felsefe_mi dediki: Hastalık... Yoksa dünya yansa ben uyurum arkadaş, uyku önemli Genişletmek için tıklayın... Oraya birde aşk acısını ekleyelim