Kavuşulamayan binlerce aşk romanı vardır belki piyasa da ama öncelikle şunu belirteyim ki bu kitabın anlatım tarzı zaten daha ilk sayfadan okuyucuyu çektiği için kafadan olaya 1 0 önde başlıyor.
Kitaptaki karakterler o kadar güçlü işlenmiş ki sahi geliyor insana. Genel anlamda tabi ki bunlar kitabı çok sevdiriyor. Yani kitap o kadar etkiledi ki beni ne bileyim ilk kez bir romanı okuduğumda yönetsem olsam keşke dedim . Kesinlikle sinemaya uyarlardım bu kitabı
Yani beni etkileyen anlatım tarzı. Herkes her şeyi anlatır ama bir gün sahneye biri çıkar onu acayip bir şekilde anlatır ve ahaa aradığım bu dersin.
Vee tabi ki maria karakterine değinmeden edemiciiiim
Hem güçlü hem de tutkulu bir kadın... Aklından geçenleri hemen söyleyen, erkeği ezmeyen belki ama erkek egemenliğinde ezilmeyen....
Kısaca bendeki maria buydu ama etkikeyen anlatım tarzı
evet anlatım tarzını bende beğendim
Genel fikrim kitap güzeldi ama mükemmel değildi..En silik adamın bile düşüneceği bazı şeyler kitapta çok havada kaldı fikrimce .ne kadar silik olursa olsun düşüncede derin bir adamın geldiği nokta çok tutarsız geldi bana Yazar karşımda olsaydı ona önce neden giderken gel demedi ,maria gibi güçlü bir karakter esas oğlanda bu kadar sığ bir izlenim mi bıraktı ki dek düşündüğü vazgeçtiği oldu diye sonrada neden evlendi diye sorardım ..?