_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Arl 2012 #71 Annem uyandırsın çok özledim hatta mutfaktan da yemek kokuları gelsin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 14 Arl 2012 #74 eşimim attığı tekmeler olmasa yeminle kendim kalkarım
felsefe_mi ...!... Özel üye 14 Arl 2012 #75 arz-ı hal dediki: eşimim attığı tekmeler olmasa yeminle kendim kalkarım Genişletmek için tıklayın... Yeminle bu konuyu da enişteye bağlayacağını biliyordum
arz-ı hal dediki: eşimim attığı tekmeler olmasa yeminle kendim kalkarım Genişletmek için tıklayın... Yeminle bu konuyu da enişteye bağlayacağını biliyordum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 14 Arl 2012 #76 felsefe_mi dediki: Yeminle bu konuyu da enişteye bağlayacağını biliyordum Genişletmek için tıklayın... karate yapar gibi uyuyor yoksa ben hep kendim uyanırım annem bile uyandırmamıştır beni şimdiye kadar napim arada kocamı da anayım
felsefe_mi dediki: Yeminle bu konuyu da enişteye bağlayacağını biliyordum Genişletmek için tıklayın... karate yapar gibi uyuyor yoksa ben hep kendim uyanırım annem bile uyandırmamıştır beni şimdiye kadar napim arada kocamı da anayım
Esr3 Özel Üye Özel üye 11 Mys 2013 #78 annem iki saat önceden uyandirmasinda isterse balkona konan cirkin sesiyle güvercin uyandirsin