KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Nsn 2013 #11 arz-ı hal dediki: yakın,istanbul da böyle Genişletmek için tıklayın... ol öyle ben işe giderken hergün 1bucuk 2 saat yol çekiyorum.. Bide dönüş günde ortalamaa 3 buçuk saatim yolda geçiyor..
arz-ı hal dediki: yakın,istanbul da böyle Genişletmek için tıklayın... ol öyle ben işe giderken hergün 1bucuk 2 saat yol çekiyorum.. Bide dönüş günde ortalamaa 3 buçuk saatim yolda geçiyor..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Nsn 2013 #12 KıRMıZı dediki: ol öyle ben işe giderken hergün 1bucuk 2 saat yol çekiyorum.. Bide dönüş günde ortalamaa 3 buçuk saatim yolda geçiyor.. Genişletmek için tıklayın... trafik zaten çok kötü ve yoğun,lakin her şeye rağmen istanbul yaşamaktan vazgeçilmeyecek kadar güzel
KıRMıZı dediki: ol öyle ben işe giderken hergün 1bucuk 2 saat yol çekiyorum.. Bide dönüş günde ortalamaa 3 buçuk saatim yolda geçiyor.. Genişletmek için tıklayın... trafik zaten çok kötü ve yoğun,lakin her şeye rağmen istanbul yaşamaktan vazgeçilmeyecek kadar güzel
Kaldırım Lehçesi Yeraltı Edebiyatı 28 Mys 2013 #13 Saç örgüsünü çok seviyorum özellikle balık sırtı dediğimiz o örgü varya of ya, kimde görsem söyle bakıp bakıp duruyorum Teşekkürler konu için
Saç örgüsünü çok seviyorum özellikle balık sırtı dediğimiz o örgü varya of ya, kimde görsem söyle bakıp bakıp duruyorum Teşekkürler konu için