Magazin Şahan Gökbakar'dan Eylemcilere Ters Soru

• Konuyu açan Konuyu açan cemree
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

cemree

=)=)
V.I.P
Şahan Gökbakar protestoculara öyle bir soru sordu ki!

Eylemlerin ön sırasında ünlüler de yer aldı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ise ters bir soru ile olaylara değindi..

Birçok sanatçı Taksim’de 7. gününe giren Gezi parkı eylemlerine destek verirken ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal paylaşım sitesi twitter’dan dikkat çekici bir soru sordu.

HÜKÜMET İSTİFA ETSİN DE ALTERNATİF KİM

1 Mayıs'ta paylaştığı 'Polisle çatışılan bir ortamı destekleyenin aklına şaşarım' ifadesiyle tepki toplayan oyuncu Şahan Gökbakar yine sıcak gündeme ilişkin ilginç bir soru sordu. Gökbakar, 'Adam gibi konusacak olanlara bi sorum var? Diyelim hukumet istifa etti,yerine kim gelecek.Lutfen? alternatif kim?mantikli cevaplar bekliorum' dedi.

Zaten o yüzden oy atmadık mı kendi adıma konuşmam gerekirse ben oy attım ama alternatifsizlikten attım ondan öncede Mhp ondan öncede genç partiye ama ne oldu adam gibi adam gelmedi..Ha Tayyip çok mu iyi değil ama bir Chp gelse yönetemez bu hükümeti o yüzden Atatürk gibi biri asla gelemezde onun vasıflarına yakın biri gelse anında silerler silerim Tayyip'i sandıkta..

İktidardaki partinin A veya B olması önemli değil,
Önemli olan İktidardaki partinin tek parti olması,
Buda onlara herşeyi yapabilme gücünü vermesi.
Tek sorun bu.
İstikrar için demokrasi için ekonomi için tek parti iyi ama,
sınırlarını aşıp ben tek partiyim yaparım yıkarım havası olursa durum bu haddeye gelir işte.
Bununda altından kimse kalkamaz ve ezilir giderler zamanla.

Zaten o yüzden oy atmadık mı kendi adıma konuşmam gerekirse ben oy attım ama alternatifsizlikten attım ondan öncede Mhp ondan öncede genç partiye ama ne oldu adam gibi adam gelmedi..Ha Tayyip çok mu iyi değil ama bir Chp gelse yönetemez bu hükümeti o yüzden Atatürk gibi biri asla gelemezde onun vasıflarına yakın biri gelse anında silerler silerim Tayyip'i sandıkta..

Bugün özgürce üniversiteye başörtüyle girilebiliyorsa Akp sayesinde.
Ama bugün Öcalan özgürce atıp tutabiliyorsa yine Akp nin tutumu yüzündendir.
Yani o kadar çelişki var ki kendi açımdan :// bu sadece tek bir örnek
seninde dediğin gibi hiçbirinin birbirinden farkı yok. kötünün iyisi ama asla Atatürk gibi kimse olamaz.
Allah sonumuzu hayır eylesin.

Aynen öyle iyi şeyleri gördüğüm gibi kötü şeyleride görüyorum amayok işte adam yok kimi dini kimi Cumhuriyeti kimi vatanı alet edip kandırdı..Zamanında gelenlerede herkes birşey biçti eleştirdi şimdi eskiyi arar olduk..Dediğin gibi sonumuz bundan kötü olmaz inşAllah..

doğru konuya deyinmiş..o eylemcilerin çoğu terör... camilerin içine bira şişeleriyle girildi. ayakkabılarla camiler ezildi bu mu eylem!!!! eğer polis olmasa herkes birbirini yer ülkeyi ayakta tutuyorsa hükümetin varlığı polisin varlığı. eylemciler halkı da karıştırdı yine olan masum halka oldu.lanet olsun o teröre karışanlara!!! biraz adam olunsa şu vatanın kıymeti bilinse bu olaylar çıkmazdı.

Geri