yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Nsn 2021 #11 Kalbini temiz tut. Çevreni de. Unutma yaptığın her iyilik bir gün sana geri döner.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Nsn 2021 #12 AyLiz dediki: Bunlar haricinde size ait neler olabilir mesela dizi veya film de olabilir kimsenin bilmediği yalnız sizin izlediğiniz ve ya çok popüler olmayan bir dizi -film Genişletmek için tıklayın... Bir zamanlar kıbrıs, eskiden de hatırla sevgili benim canim bebek dizilerim ??
AyLiz dediki: Bunlar haricinde size ait neler olabilir mesela dizi veya film de olabilir kimsenin bilmediği yalnız sizin izlediğiniz ve ya çok popüler olmayan bir dizi -film Genişletmek için tıklayın... Bir zamanlar kıbrıs, eskiden de hatırla sevgili benim canim bebek dizilerim ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Nsn 2021 #13 GüLüCüKツ dediki: Bir zamanlar kıbrıs, eskiden de hatırla sevgili benim canim bebek dizilerim ?? Genişletmek için tıklayın... Aramızda Kalsın ,Yol Arkadaşım, Süper baba en sevdiklerim benim de Sıdıka ve Ruhsar ı da listeye eklemek gerek
GüLüCüKツ dediki: Bir zamanlar kıbrıs, eskiden de hatırla sevgili benim canim bebek dizilerim ?? Genişletmek için tıklayın... Aramızda Kalsın ,Yol Arkadaşım, Süper baba en sevdiklerim benim de Sıdıka ve Ruhsar ı da listeye eklemek gerek
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Nsn 2021 #14 AyLiz dediki: Aramızda Kalsın ,Yol Arkadaşım, Süper baba en sevdiklerim benim de Sıdıka ve Ruhsar ı da listeye eklemek gerek Genişletmek için tıklayın... Evet onlarda var ama benim icin o dizilerin yeri başka ?
AyLiz dediki: Aramızda Kalsın ,Yol Arkadaşım, Süper baba en sevdiklerim benim de Sıdıka ve Ruhsar ı da listeye eklemek gerek Genişletmek için tıklayın... Evet onlarda var ama benim icin o dizilerin yeri başka ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Mys 2021 #15 Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen Sahi nedir sevmek ? Bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı.?
Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen Sahi nedir sevmek ? Bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı.?