Şairlerin, yazarların, düşünürlerin, üstatların , sanatçıların , siyasetçilerin sözleri...
İnsanlar mutlaka değişir. Genellikle de asla olmayacaklarını söyledikleri şeye dönüşürler. Charles Bukowski
"Güzel gelecek günlerin gecesi sisli olurmuş." İlhan İrem
"Herkes kendi günahını unutur; ama kimse alacağı intikamı unutmaz." Ece Temelkuran
"Artık her şey yolundaymış gibi yapamıyorum."
"Şu kafamı yastığa rahat rahat koyayım istiyorum. Gözlerim de kendiliğinden kapansın istiyorum. Başka bir şey istemiyorum." - Kuzey Güney
"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil." Fuzuli
"Yara mısın, çare misin bilmiyorum ama gelmelisin..." İlhan Berk
"Çözebileceğiniz düğümü kesmeyin." Joseph Joubert
"Zamana güven, her şey unutulur. Şu anda aklı başında davranmak, sonradan aklı başına gelmekten iyidir." Dostoyevski
"Her şey güzel olacak. Belki bu gün değil ama elbet bir gün." Winged Creatures
Dili, dini, rengi ne olursa olsun iyiler iyidir. Hacı Bektaş Veli
"Sen; aklım ve kalbim arasında kalan, en güzel çaresizliğimsin." Cemal Süreya
"Düşünmedim, hemen o gece ona aşık oldum." Sait Faik Abasıyanık
"Konuşup konuşmamak bir şeyi değiştirmeyecekse, susmamak için bir neden yoktur." (Nuovo Cinema Paradiso)
Tüm dünya vazgeç dediğinde umut fısıldar; bir kez daha dene..." (Redemption)
Bana da öğretsene hiç sevmemiş gibi davranmayı." Hidden Love
Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur . ' J. Christophe '
Bazı şeyleri bir çırpıda silemezsen; çırpınarak silersin. İlhan Berk
"İyi kitaplar okumak, geçmiş yüzyılların en iyi insanlarıyla sohbet etmek gibidir." Descartes
"Bir gün hayatına birisi girecek ve o gün, daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın." Elif Şafak
İnsanlar mutlaka değişir. Genellikle de asla olmayacaklarını söyledikleri şeye dönüşürler. Charles Bukowski
"Güzel gelecek günlerin gecesi sisli olurmuş." İlhan İrem
"Herkes kendi günahını unutur; ama kimse alacağı intikamı unutmaz." Ece Temelkuran
"Artık her şey yolundaymış gibi yapamıyorum."
"Şu kafamı yastığa rahat rahat koyayım istiyorum. Gözlerim de kendiliğinden kapansın istiyorum. Başka bir şey istemiyorum." - Kuzey Güney
"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil." Fuzuli
"Yara mısın, çare misin bilmiyorum ama gelmelisin..." İlhan Berk
"Çözebileceğiniz düğümü kesmeyin." Joseph Joubert
"Zamana güven, her şey unutulur. Şu anda aklı başında davranmak, sonradan aklı başına gelmekten iyidir." Dostoyevski
"Her şey güzel olacak. Belki bu gün değil ama elbet bir gün." Winged Creatures
Dili, dini, rengi ne olursa olsun iyiler iyidir. Hacı Bektaş Veli
"Sen; aklım ve kalbim arasında kalan, en güzel çaresizliğimsin." Cemal Süreya
"Düşünmedim, hemen o gece ona aşık oldum." Sait Faik Abasıyanık
"Konuşup konuşmamak bir şeyi değiştirmeyecekse, susmamak için bir neden yoktur." (Nuovo Cinema Paradiso)
Tüm dünya vazgeç dediğinde umut fısıldar; bir kez daha dene..." (Redemption)
Bana da öğretsene hiç sevmemiş gibi davranmayı." Hidden Love
Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur . ' J. Christophe '
Bazı şeyleri bir çırpıda silemezsen; çırpınarak silersin. İlhan Berk
"İyi kitaplar okumak, geçmiş yüzyılların en iyi insanlarıyla sohbet etmek gibidir." Descartes
"Bir gün hayatına birisi girecek ve o gün, daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın." Elif Şafak