Hani ceylanların av vaktinde hissettiği ürkekliği üzerlerinden atabilmek için; gözlerinde ki korkuyu sakladıkları gibi bende yokluğunun acısını ciğerlerime çektiğim sigara dumanında belli belirsiz bağımlılıklara gömüyorum ,hani avcının içinde ki vicdanı görmezlikten gelmek için tüfenginin ışıltısından medet umduğu gibi bende geceleri başımı koyduğum yastığın hışırtısında içimde ki sonu olmayan sevdayı alt edebilmek için uykusuz gözlerimin göz bebeklerini yumuyorum...dalıyorum çok ça öylece kalıyorum,,başımı kaldırıp baktığım tavan boşlukları bile hayalinin hoşluklarında kayboluyor BİDENEM...
Sonu hüzünle biten aşkların, direkleri yıkılmış köhne limanlarından demir alan sevdam; şimdi senin yüreğine bilmem kaç mil ötede uzaklıkta,,ben yaklaştıkça sen her defasında bir fırtına koparıp duygusal kalbimle icat ettiğim duygu salımı alabora ediyorsun...farkındayım ben sana gelmek istedikçe sen beni kaf dağının ardında bekleyeceksin..
öyle büyük ki sana sevdam; öyle bir coşabilirim öyle bir taşabilirim ki ,kaf dağının buzlarını aşkımın ateşiyle eritip aşabilirim,Ferhat'ın Kerem'in hatta Mecnun'un tüm rekorlarını alt üst edip sana koşabilirim,bunu bilirim fakat şunu da bilirim;sana ulaştığım her noktada sen bir serap olur yüreğimin çöllerinde kaybolursun...kaybolmak mı istiyorsun? öyle ise gel de gözlerimin mavi derinliklerinde boğul; her boğuluşunda olurum sana can simidi, değil bir ömür bin mahşer severim seni, dolmaz inan bende aşkın limiti Cerezforum
Biliyorum imkansız bir aşkın en olanaksız tarafında olan ben,
sensiz ölmekle sensiz olmanın çelişmeyen birleşimlerinde ecelin Araf'ın da kalan ben, hiç olmayacağını bile bile ,bile isteye, seni sevmeye hakkım olmadığını, idrâk etmenin sınırlarını zorlayan beynimde depremler misali hissetsem de,sevdanın tümcelerinden aşk cümleleri türeten yüreğim; ısrarın ötesinde sana olan aşkından vazgeçecek gibi görünmüyor be Sevdiceyim!
Söyle; gülüşün de gamzeleri yağmur toplayan, bal sesiyle kulaklarımın tınısına kal saplayan,kararmış küçücük dünyamı kocaman ve kar beyazı yüreğiyle kaplayan,gönül bahçemin yeni filizlenmiş sevda güllerinin dallarını bükmeden,bedenimin bütün kainatına hükmeden yoksa sen değil misin sanıyorsun Küçüğüm!Sonu hüzünle biten aşkların, direkleri yıkılmış köhne limanlarından demir alan sevdam; şimdi senin yüreğine bilmem kaç mil ötede uzaklıkta,,ben yaklaştıkça sen her defasında bir fırtına koparıp duygusal kalbimle icat ettiğim duygu salımı alabora ediyorsun...farkındayım ben sana gelmek istedikçe sen beni kaf dağının ardında bekleyeceksin..
öyle büyük ki sana sevdam; öyle bir coşabilirim öyle bir taşabilirim ki ,kaf dağının buzlarını aşkımın ateşiyle eritip aşabilirim,Ferhat'ın Kerem'in hatta Mecnun'un tüm rekorlarını alt üst edip sana koşabilirim,bunu bilirim fakat şunu da bilirim;sana ulaştığım her noktada sen bir serap olur yüreğimin çöllerinde kaybolursun...kaybolmak mı istiyorsun? öyle ise gel de gözlerimin mavi derinliklerinde boğul; her boğuluşunda olurum sana can simidi, değil bir ömür bin mahşer severim seni, dolmaz inan bende aşkın limiti Cerezforum
Son düzenleme: