L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #1 Kitaplardan Alıntı Sözler Olur da Şarkılardan Alıntı Sözler Olmaz mı ? Herkes Şarkılardan Hoşuna Giden Kısımları Alıntı Yapabilir İlk Alıntı Benden : Vay, Yine Mi Keder ? Ama Artık Yeter ! [ Sezen AKSU / VAY ] Dipnot : Şarkının İsmini Yazmak Zorunlu Değildir
Kitaplardan Alıntı Sözler Olur da Şarkılardan Alıntı Sözler Olmaz mı ? Herkes Şarkılardan Hoşuna Giden Kısımları Alıntı Yapabilir İlk Alıntı Benden : Vay, Yine Mi Keder ? Ama Artık Yeter ! [ Sezen AKSU / VAY ] Dipnot : Şarkının İsmini Yazmak Zorunlu Değildir
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #2 Her Damla Yaş Oyuk Oyuk İz Bırakır Kalbimde [ Barış MANÇO / Ağlama Değmez Hayat ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #3 Benim Gönlüm Sana Düştü Senin Gönlün Ay Balam Kime Düştü ? [ Barış MANÇO / Aman Avcı ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #5 Bir Gün Bile Bana Sevgilim Demedin Hep İçine Attın Nerde Bir Güzel Görsen Ona Baktın Beni Ağlattın
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #6 Bugün Fal Bakmayı Öğrendim Elini Son Bir Defa Tutabilmek İçin . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #7 Şimdi Vazgeçersen Geriye Döneceksin . Gitme Kaybedince Daha Çok Seveceksin !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #8 Derler ki Unutmalı , Zamana Bırakmalı , - Nasıl Olsa Sarılır Yaralar Bir Gün . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Ags 2014 #9 Bir Gün Çılgınlık Edip , Seni Sevdiğimi Söylesem ; Alay Edip Güler misin ?