Celal28- Forum Gururu 15 Ekm 2008 #11 Dosyalar Siliniyor Yedeğini Alman Lazım Format Atıyor Dosyalarada Bir Zararı Olmuyor
Y yasin14 Üye 23 Mrt 2009 #12 Celal28- dediki: Dosyalar Siliniyor Yedeğini Alman Lazım Format Atıyor Dosyalarada Bir Zararı Olmuyor Genişletmek için tıklayın... sagol Yorum yazarken lutfen anlamsiz cumleler kurmayin anlayisinizdan Dolayi tesekkürler
Celal28- dediki: Dosyalar Siliniyor Yedeğini Alman Lazım Format Atıyor Dosyalarada Bir Zararı Olmuyor Genişletmek için tıklayın... sagol Yorum yazarken lutfen anlamsiz cumleler kurmayin anlayisinizdan Dolayi tesekkürler
H holines Üyecik 4 Nsn 2009 #13 virüs uyarısı yapıyor bir sakıncası varmı bunun deneye arkadaşlar paylaşırsa sevinirim teşekkürler
E enes151 Üyecik 23 Nsn 2009 #14 boş yere denemeyin arkadaşlar denedim 2gb görünüyo ama dosya atınca atamıyorsunuz. disk dolu uyarısı veriyor. AMA MERAK ETTİM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN 2GB GİBİ KULLANAN VARMI ACEBA..
boş yere denemeyin arkadaşlar denedim 2gb görünüyo ama dosya atınca atamıyorsunuz. disk dolu uyarısı veriyor. AMA MERAK ETTİM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN 2GB GİBİ KULLANAN VARMI ACEBA..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Tem 2009 #16 Geceyazi61 link bozuk değil. Artı şu yumuşak "ğ" leri uzatma lütfen.
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 3 Ekm 2009 #18 linki konuda Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.