Gizemli Cadi Forum Gururu 18 Hzr 2013 #11 Hoşgeldiniz kenan bey keyifli forumlar dilerim umarım hoşça vakit geçirirsiniz.......ve sizi biraz solgun gördüm hasta değilsiniz inşallah
Hoşgeldiniz kenan bey keyifli forumlar dilerim umarım hoşça vakit geçirirsiniz.......ve sizi biraz solgun gördüm hasta değilsiniz inşallah
M _Miroğlu_ Aktif 18 Hzr 2013 #12 Gizemli Cadi dediki: Hoşgeldiniz kenan bey keyifli forumlar dilerim umarım hoşça vakit geçirirsiniz.......ve sizi biraz solgun gördüm hasta değilsiniz inşallah Genişletmek için tıklayın... O solgunluk monitörü sildiğinizde geçer ki. Şakamızı da yaptık, kısa bir mola alıp ciddileşeyim de hoşbulduk temennimi ileteyim. Herkese tekrar teşekkürler.
Gizemli Cadi dediki: Hoşgeldiniz kenan bey keyifli forumlar dilerim umarım hoşça vakit geçirirsiniz.......ve sizi biraz solgun gördüm hasta değilsiniz inşallah Genişletmek için tıklayın... O solgunluk monitörü sildiğinizde geçer ki. Şakamızı da yaptık, kısa bir mola alıp ciddileşeyim de hoşbulduk temennimi ileteyim. Herkese tekrar teşekkürler.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Hzr 2013 #14 Hoşgeldin @_Kenan_. İyi forumlar, iyi eğlenceler. Son düzenleme: 26 Ock 2014
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 19 Hzr 2013 #15 Aleyküm selam. Hoş geldin. Keyifli forumlar...