can yürek Özel Üye Özel üye 29 Mys 2020 #11 Çağlayağmur dediki: Merhaba hoşgeldin @can yürek tam yerine geldin şiir sever bir forumuz biz. Keyifli forumlar diliyorum. ? Genişletmek için tıklayın... çok tskler. hb
Çağlayağmur dediki: Merhaba hoşgeldin @can yürek tam yerine geldin şiir sever bir forumuz biz. Keyifli forumlar diliyorum. ? Genişletmek için tıklayın... çok tskler. hb
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 13 Ags 2020 #13 can yürek dediki: merhabalar benım adım orhan.. Gaziantepden küçük şair can yürek olarak şiirlerimi paylascagım. Burayı arkadaşim önerdi.. onada çok tşkler.. Saygılar ile küçük şair can yürek Genişletmek için tıklayın... Hoş geldin. Katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle. Keyifli forumlar...
can yürek dediki: merhabalar benım adım orhan.. Gaziantepden küçük şair can yürek olarak şiirlerimi paylascagım. Burayı arkadaşim önerdi.. onada çok tşkler.. Saygılar ile küçük şair can yürek Genişletmek için tıklayın... Hoş geldin. Katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle. Keyifli forumlar...