Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Ekm 2020 #15 Hoşgeldin aramıza. Aşkı derinede teşekkür ederiz seni bizle tanışırdığı için. Keyifli forumlar.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 14 Ekm 2020 #17 Gül 34 dediki: Ben yeniyim burada buraya oğlum gibi sevdiğim bir arkadaşım var onun sayesinde üye oldum buradaki niki aşkı derin elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıcam Genişletmek için tıklayın... Ve aleykum selam hoşgeldin sefalar getirdin inş
Gül 34 dediki: Ben yeniyim burada buraya oğlum gibi sevdiğim bir arkadaşım var onun sayesinde üye oldum buradaki niki aşkı derin elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıcam Genişletmek için tıklayın... Ve aleykum selam hoşgeldin sefalar getirdin inş
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 14 Ekm 2020 #19 Gül 34 dediki: @aski derin hoşbulduk oğlum nasılsın Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim seni gördüm iyi oldun sen nasılsın inş
Gül 34 dediki: @aski derin hoşbulduk oğlum nasılsın Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim seni gördüm iyi oldun sen nasılsın inş
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ekm 2020 #20 @Gül 34 Aramiza hos geldin guzel paylasimlar dilegimle hos ve tatli sohbetler