yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Tem 2012 #101 RUZG4R dediki: haha bizde düğünü erkek tarafı yapar boşa zorlama kendini zırnık işlemez benden Genişletmek için tıklayın... bizde öyle olmuyo kayınço.. verecen verecen kızı elinle verecen sen demedi deme arz-ı hal dediki: ama benim çeyizim var Genişletmek için tıklayın... neyin var kıs söle bakalım bileyim hele
RUZG4R dediki: haha bizde düğünü erkek tarafı yapar boşa zorlama kendini zırnık işlemez benden Genişletmek için tıklayın... bizde öyle olmuyo kayınço.. verecen verecen kızı elinle verecen sen demedi deme arz-ı hal dediki: ama benim çeyizim var Genişletmek için tıklayın... neyin var kıs söle bakalım bileyim hele
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 30 Tem 2012 #102 arz-ı hal dediki: ama benim çeyizim var Genişletmek için tıklayın... haha yemin et
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Tem 2012 #103 sitem* dediki: neyin var kıs söle bakalım bileyim hele Genişletmek için tıklayın... yani abim alacak,yaa çeyizime verecen demek istedim
sitem* dediki: neyin var kıs söle bakalım bileyim hele Genişletmek için tıklayın... yani abim alacak,yaa çeyizime verecen demek istedim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Tem 2012 #104 RUZG4R dediki: haha yemin et Genişletmek için tıklayın... yani sen alınca olacak
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Tem 2012 #105 Yeşül bizi banlamadan çıkalım buradan
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Tem 2012 #106 sitem* dediki: Yeşül bizi banlamadan çıkalım buradan Genişletmek için tıklayın... neden yeşüll yönetimde mi?
sitem* dediki: Yeşül bizi banlamadan çıkalım buradan Genişletmek için tıklayın... neden yeşüll yönetimde mi?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Tem 2012 #107 arz-ı hal dediki: neden yeşüll yönetimde mi? Genişletmek için tıklayın... şu saatten itibaren sırf bizi banlamak için olabilir
arz-ı hal dediki: neden yeşüll yönetimde mi? Genişletmek için tıklayın... şu saatten itibaren sırf bizi banlamak için olabilir
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Tem 2012 #108 sitem* dediki: şu saatten itibaren sırf bizi banlamak için olabilir Genişletmek için tıklayın... eeee kem küm çok pardon ışık hızıyla konuyu terk ediyorum
sitem* dediki: şu saatten itibaren sırf bizi banlamak için olabilir Genişletmek için tıklayın... eeee kem küm çok pardon ışık hızıyla konuyu terk ediyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Tem 2012 #110 arz-ı hal dediki: eeee kem küm çok pardon ışık hızıyla konuyu terk ediyorum Genişletmek için tıklayın... iyi olur
arz-ı hal dediki: eeee kem küm çok pardon ışık hızıyla konuyu terk ediyorum Genişletmek için tıklayın... iyi olur