_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Mrt 2014 #3,621 Yarışmacıları kendim seçebileceksem neden olmasın Sen hiç ıssız adaya düşsem yanıma ne alırdım diye düşündün mü?
Yarışmacıları kendim seçebileceksem neden olmasın Sen hiç ıssız adaya düşsem yanıma ne alırdım diye düşündün mü?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mrt 2014 #3,622 Düşünmedim ama, Öncelikle internet şart, forumsuz olmaz Can sıkıntısından patlarım ben orda Sonra yemek, su giyecek vs düşünülebilir Sen hiç anlık unutkanlık yaşadın mı ne düşündüğünü yada ne yapacağını unuttun mu
Düşünmedim ama, Öncelikle internet şart, forumsuz olmaz Can sıkıntısından patlarım ben orda Sonra yemek, su giyecek vs düşünülebilir Sen hiç anlık unutkanlık yaşadın mı ne düşündüğünü yada ne yapacağını unuttun mu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Mrt 2014 #3,623 @ZeyNoO soru sormamış, yukarıdakini cevaplayayım Cevap veriyorum: Düşündüm ! Sen hiç bugün kimseyi görmek istemiyorum dedin mi?
@ZeyNoO soru sormamış, yukarıdakini cevaplayayım Cevap veriyorum: Düşündüm ! Sen hiç bugün kimseyi görmek istemiyorum dedin mi?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Mrt 2014 #3,624 Demişimdir illa Sen hiç gözündeki gözlüğü aradın mı?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Mrt 2014 #3,625 Hiç aramadım güneş gözlüğü gözümde değilse ya arabada ya kafamdadır zaten Sen hiç bir kitabı bitirmek için sabahladın mı ?
Hiç aramadım güneş gözlüğü gözümde değilse ya arabada ya kafamdadır zaten Sen hiç bir kitabı bitirmek için sabahladın mı ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Mrt 2014 #3,626 Çokkk fazla.. bu aralar yapmayı özlediğim bir şey Sen hiç yoğunluktan, yapmak istediklerini erteleyip durdun mu?
Çokkk fazla.. bu aralar yapmayı özlediğim bir şey Sen hiç yoğunluktan, yapmak istediklerini erteleyip durdun mu?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Mrt 2014 #3,627 Hep yaptığım bişey bu Sen hiç koltukta oturduğun yerde uyuyup kaldın mı?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Mrt 2014 #3,628 Evet Sen hiç bir grup içinde iken garip bir hapşuruk krizine girdinmi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Mrt 2014 #3,629 Hayır Sen hiç aynı şekilde öksürük krizine girdin mi ?