Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Ksm 2014 #3,921 Nadir. Sen hiç saat, gün ve dakika saymak zorunda kaldınmı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Ksm 2014 #3,922 Evet her birine en çok saydırdığım anlardır Sen hiç kaplumbaganın kafasını çıkarması için bekledin mi
Evet her birine en çok saydırdığım anlardır Sen hiç kaplumbaganın kafasını çıkarması için bekledin mi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Ksm 2014 #3,923 Evet fotograf çekmek içindi. Hatta forumda eklemiştim fotografı. Peki sen hiç kelebeğin peşinden koştunmu fotograflamak için?
Evet fotograf çekmek içindi. Hatta forumda eklemiştim fotografı. Peki sen hiç kelebeğin peşinden koştunmu fotograflamak için?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Ksm 2014 #3,924 Kostum cok kez Hiç balkonda otururken karşıdaki evlerin ısıklarını saydın mı
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Ksm 2014 #3,926 Kalmadım bi defa sabırsızlığım yüzünden beklemeyip merdivenlerini kullanmam son anda kurtardı bekleyenlere nasip oldu ) Sen hic radyoda sevdiğin muzik calınca sesini sonuna kadar açtın mı
Kalmadım bi defa sabırsızlığım yüzünden beklemeyip merdivenlerini kullanmam son anda kurtardı bekleyenlere nasip oldu ) Sen hic radyoda sevdiğin muzik calınca sesini sonuna kadar açtın mı
limonata Özel Üye Özel üye 7 Ksm 2014 #3,927 Evet yolda yürürken yapıyorum bazen etraf birden film seti oluveriyor Sen hic bu tarz benimi izledin mi
Evet yolda yürürken yapıyorum bazen etraf birden film seti oluveriyor Sen hic bu tarz benimi izledin mi
MeRciMeK V.I.P V.I.P 7 Ksm 2014 #3,929 Şöyle ingiliz usulü bor sutlu cay olsaydi daa hayır icmedim Sen hic elini kestin mi ?