MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Mys 2015 #4,143 Evet.. Sen hic yururken farketmeden onundeki direge carptin mi?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Mys 2015 #4,144 Hayır Sen hiç gelincik tomurcuğunu eline alıp gelin mi damat mı yaptın mı
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Mys 2015 #4,145 nazenin dediki: Hayır Sen hiç gelincik tomurcuğunu eline alıp gelin mi damat mı yaptın mı Genişletmek için tıklayın... Haha ilk defa duyuyorum nasıl oluyormuş o sen hiç sahranın dediği şeyi yaptın mı alttaki
nazenin dediki: Hayır Sen hiç gelincik tomurcuğunu eline alıp gelin mi damat mı yaptın mı Genişletmek için tıklayın... Haha ilk defa duyuyorum nasıl oluyormuş o sen hiç sahranın dediği şeyi yaptın mı alttaki
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Mys 2015 #4,146 RUZG4R dediki: Haha ilk defa duyuyorum nasıl oluyormuş o sen hiç sahranın dediği şeyi yaptın mı alttaki Genişletmek için tıklayın... Bak simdi gelincik tomurcuğunu eline alıyorsun Yanındakine dönüp gelin mi damat mı diye soruyorsun Sonra tomurcuğu ucundan ayırıyorsun içindeki çiçek kırmızı çıkarsa damat beyaz çıkarsa gelin oluyo Ben çok yaptım Sen hiç kirpiye dokundun mu
RUZG4R dediki: Haha ilk defa duyuyorum nasıl oluyormuş o sen hiç sahranın dediği şeyi yaptın mı alttaki Genişletmek için tıklayın... Bak simdi gelincik tomurcuğunu eline alıyorsun Yanındakine dönüp gelin mi damat mı diye soruyorsun Sonra tomurcuğu ucundan ayırıyorsun içindeki çiçek kırmızı çıkarsa damat beyaz çıkarsa gelin oluyo Ben çok yaptım Sen hiç kirpiye dokundun mu
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Mys 2015 #4,148 Hayır :/ Sen hiç kaplumbağaya sıkı sıkı sarıldın mı?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Mys 2015 #4,149 Çocukken sarıldım tabi elimden zor aldılar .. sen hiç hayvan besledin mi ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Mys 2015 #4,150 Evet tavşanım vardı Sen hiç tavşan sevdin mi?