YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Mys 2015 #4,171 Öyle bir koku mu oluyormuş ilk kez duyuyorum Sen hiç elinde kahve fincanıyla kitap okudun mu ?
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Mys 2015 #4,173 Hayirrrr ben hic cocuk dövmedim Sen hiç tanıdık birini yolda görünce sırf selamlaşmamak için yönünü degiştirdin mi alttaki ?
Hayirrrr ben hic cocuk dövmedim Sen hiç tanıdık birini yolda görünce sırf selamlaşmamak için yönünü degiştirdin mi alttaki ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Mys 2015 #4,174 Olmuştur muhtemelen Sen hiç sivrisineğe vurmak isterken kendine vurdun mu alttaki ?
P Papatya V.I.P V.I.P 16 Mys 2015 #4,175 Evet yaa oluyor öyle şeyler. Sen hiç gideceğin yere cok erken gidip bekledin mi?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 16 Mys 2015 #4,176 Genelde Hep Erken Giderim Ya Altta ki Sen Hiç Uyumayacağım Uyumayacağım Diye Diretip Sonra Birden Sızdın mı : ))
Genelde Hep Erken Giderim Ya Altta ki Sen Hiç Uyumayacağım Uyumayacağım Diye Diretip Sonra Birden Sızdın mı : ))
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Mys 2015 #4,178 hayır yutmadım.. sen bir yaşlıya yardım ettinmi..?
Kin tutmaz Uzman 18 Mys 2015 #4,179 evet çok ettim ve hayır dularını çok almışım.. sen hiç bir yetimin başını okşadın mı?